Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Za početak listopada, Continental film nam je priredio pet novih Blu-ray/DVD izdanja. Više detalja o pojedinim naslovima potražite u nastavku.

[youtube id=”UrbHykKUfTM” w=”600″ h=”337″]

X-Men: Prva generacija (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Matthew Vaughn
Uloge: James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones

Pogledajte kako je sve zapravo započelo u ovom uzbudljivom prvom dijelu X-MEN sage. Prije nego su Charles Xavier i Erik Lehnsherr postali Profesor X i Magneto, bili su samo obični mladići koji su tek otkrivali svoje moći po prvi puta. Prije nego su postali neprijatelji, bili su bliski prijatelji i okupili su elitni tim mutanata da bi osnovali X-Men u nastojanju da spriječe III. svjetski rat!

[youtube id=”_6b2XhXkPpg” w=”600″ h=”337″]

Voda za slonove (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Francis Lawrence
Uloge: Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz

Oscarovki Reese Witherspoon i Christophu Waltzu pridružuje se Robert Pattinson (Sumrak Saga) u ovoj epskoj priči o zabranjenoj ljubavi koja se temelji na proslavljenom best-selleru Sare Gruen. Protiv svih očekivanja, student veterine (Pattinson) i lijepa izvođačica u cirkusu (Witherspoon) se sretnu i zaljube, ali tajnu romansu prekine gnjev njezinog opasnog i nasilnog muža (Waltz).

[youtube id=”f9VspqcwtJQ” w=”600″ h=”337″]

Cedar Rapids (DVD izdanje)

Redatelj: Miguel Arteta
Uloge: Ed Helms, John C. Reilly, Anne Heche, Sigourney Weaver

Najsmiješniji poslovni put svih vremena postane još luđi sa još histeričnih snimaka, nečuvenih podvala i još više vrhunske zabave. Ed Helms (Mamurluk 1 i 2) i John C. Reilly (Polubraća) predvode ovu urnebesnu komediju koja prikazuje što se može desiti… Kada osiguravajući agenti polude! Nakon što sramežljiv i naivni Tim Lippe (Helms) dođe u „veliki grad“ Cedar Rapids na konvenciju, život mu na put donese divljeg partijanera (Reilly). Ubrzo, Tim upada na zabave, kupa se gol u hotelskom bazenu i zavodi ga sexy navijačica. Ako Tim može preživjeti ovaj vikend, možda mu se zauvijek promijeni život.

[youtube id=”ZnR2KrXcovM” w=”600″ h=”337″]

Peh do daske (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Donald Petrie
Uloge: Lindsay Lohan, Chris Pine, Faizon Love, Missi Pyle

Lindsay Lohan je zasjala na platnu kao Ashley, najsretnija djevojka na Manhattanu. Kad se Ashley na zabavi poljubi sa Jackom (Chris Pine), pravim magnetom za lošu sreću, odjednom joj se počnu dešavati urnebesne nevolje jedna za drugom. Dok se očajnički trudi pronaći Jakea da skine sa sebe taj nesretan urok, Ashley otkrije da joj je ta strašna igra sudbine zapravo najbolja stvar koja joj se desila.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!