Audio-video uređajiHTPC i kompjuteriKomponenteVijesti

Logitech predstavio tri nova stereo zvučnika iz serije Z

logitech-speakers

Čini se da su ponovno stereo zvučnici u modi, barem se tako čini preglednom najnovijih modela Z serije renomiranom švicarskog proizvođača Logitecha. Novi modeli su dostupni u više boja kućišta, te se razlikuju po broju dizajnu, snazi i samoj konfiguraciji zvučnika. Tako najmanji model Z50 ima membranu usmjerenu prema stropu prostorije, dok su Z150 i Z200 klasičnije oblikovani s membranama okrenutim prema korisniku. Novi zvučnici će u Europi biti dostupni još ovaj mjesec, po cijeni od 149,00 do 229,00 kn, ovisno o modelu. Više detalja u službenom priopćenju u nastavku.

ZAGREB, 24. rujna 2013. —  Logitech je danas predstavio tri multimedijska zvučnika za kućna računala: Logitech z200, Logitech z150 i Logitech z50. Zvučnici su modernog kompaktnog dizajna sa setom specifičnih karakteristika, te kristalnim stereo zvukom koji će u potpunosti stvoriti izvanredan akustičan doživljaj.

Novi zvučnici će posebno obradovati ljude koji traže čist zvuk za slušanje u svojim domovima,” rekla je Danka Prah, regionalni menadžer iz Logitecha. “Zvučnici će se svojim modernim dizajnom i bojama savršeno uklopiti u svaki dnevni boravak, a izvrsnom akustikom stvorit će intiman ugođaj za vrijeme slušanja bilo kojeg audio sadržaja.

logitech-z200

Logitech z200 multimedijski zvučnici imaju 10 W maksimalne snage te bogat zvuk dubokih basova. Modernog su dizajna te dostupni u crnoj i bijeloj boji. S po dvije 2.5-inčne driver jedinice po satelitu ovi zvučnici garantiraju ujednačen stereo i raskošan zvuk kojim će ispuniti prostor dobrom akustikom. Za reproduciranje audio sadržaja s drugih uređaj, bilo tableta i pametnih telefona, koristite 3.5 mm ulaz ili na isti ulaz priključite slušalice za slušanje audio sadržaja kad god to poželite. Podešavanje zvuka je izuzetno prilagodljivo pomoću integriranih kontrola za reguliranje jačine zvuka i snage koji su smješteni na prednjoj strani zvučnika, a basove prilagođavate na kontrolnom kotačiću s bočne strane zvučnika.

logitech-z150

Logitech z150 multimedijski zvučnici s 6 W maksimalne snage stvaraju čisti stereo zvuk koji je dovoljno glasan za uživanje u slušanju različitih sadržaja u kućnoj atmosferi. Upravljanje zvučnicima na ovim kompaktnim zvučnicima je izuzetno jednostavno uz prilagodljive integrirane kontrole za zvuk i snagu. Prikladan ulaz za slušalice znači da možete u miru uživati u audio sadržaju, a na isti 3.5 mm ulaz možete priključiti i prijenosno računalo ili pametni telefon za uživanje u zvuku kojim će se ispuniti vaša soba. Logitech z150 će biti dostupan u crnoj i bijeloj boji.

logitech-z50

Logitech z50 multimedijski zvučnici pružaju jak zvuk iako dolaze u dizajnu malih proporcija. S 10 W maksimalne snage iznenađujuće su glasni i nevjerojatno snažni za svoju veličinu. Imaju 2.25-inčnu driver jedinicu na jednom satelitu i 3.5 mm audio ulaz za povezivanje više multimedijalnih uređaja. Logitech z50 multimedijski zvučnici će biti dostupni u tri boje: roza, sivoj i plavoj te tako lakše možete odabrati onu boju koja nabolje opisuje vaš stil ili će najbolje odgovarati vašem interijeru.

Svaki od navedenih zvučnika dolaze s AC punjačom kako biste bili sigurni da zvučnici uvijek imaju snage.

Cijena i dostupnost

Logitech z200, Logitech z150 i Logitech z50 multimedijski zvučnici će biti dostupni u Europi u rujnu  2013. godine po preporučenim maloprodajnim cijenama od 229,00 kuna za Logitech z200 i 149,00 kuna za Logitech z150, Logitech z50. Za više informacija molimo posjetite www.logitech.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!