Nagradne igreObavijesti/ostaloVijesti

Giveaway: Poklanjamo Titanic Blu-ray 2D i 3D izdanje na četiri diska [završeno]

titanic-giveaway

HD Televizija u suradnji s Continental filmom poklanja jedan primjerak prestižnog Blu-ray izdanja filma Titanic, po prvi puta dostupnog u visokoj rezoluciji i 3D tehnologiji, zajedno s bogatom kolekcijom dodatnih sadržaja. Izdanje Titanica na četiri u cjelosti popunjena dvoslojna Blu-ray diska oduševljava kako slikom tako i zvukom, te s punim pravom nosi titulu najbolje prebačenog 2D filma u 3D, uz konverziju koja je na razini pojedinih originalnih 3D filmova. Ovo sjajno izdanje može biti i dio vaše kolekcije ako se odlučite sudjelovati u našem poklanjanju, te zadovoljite dva vrlo lagana pravila. Više u nastavku.

Želim Titanic na Blu-rayu, što moram učiniti da ga osvojim?

Da biste postali kandidat za osvajanje jednog primjerka ovog izdanja, potrebno je napraviti slijedeće:

 1. Podržite glasom na Facebooku HD Televizija stranicu i stranicu Continental Filma:

HD Televizija:

[fblike url=”https://www.facebook.com/hdtelevizija” style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”600px” verb=”recommend” font=”tahoma”]

Continental film:

[fblike url=”https://www.facebook.com/ContinentalFilm” style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”600px” verb=”recommend” font=”tahoma”]

 1. (ALTERNATIVNO) – Ako nemate Facebook račun tada možete u našoj bazi televizora ostaviti komentar na televizor koji posjedujete ili koji ste imali prilike vidjeti/koristiti (u stilu kratkog osvrta kako vas se je dojmio)

HDDb – baza televizora >>

2.  U formi za komentiranje ovog članka napišite koja scena iz Cameronovog Titanica je na vas ostavila najveći utisak. Korisničko ime pod kojim ostavljate komentar nije bitno, važno je samo da navedete ispravnu e-mail adresu jer ćemo na nju kontaktirati dobitnicu/ka.

Giveaway traje od danas, 11. listopada pa do nedjelje 21. listopada u 23:59. Dobitnicu/ka ćemo kontaktirati na e-mail koji je ostavila/o, te objaviti ime unutar ovog članka u ponedjeljak, 22. listopada.

Ažuriranje 22.10.2012.: Dobitnik Titanic Blu-ray 2D i 3D izdanja je korisnik pod nadimkom CrystalPeak. Čestitamo dobitniku, a svim ostalim sudionicima želimo više uspjeha u našem idućem izvlačenju u kojem ćemo pokloniti Blu-ray izdanje filma Prometej!

Svim sudionicima želimo puno uspjeha!

Titanic-blu-ray-3d-3d

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

24 komentara

 1. Definitivno scena kad se Titanic prelomi na pola i onaj stražnji dio ostane plutat par minuta na oceanu, i znaš da je to kraj.

  1. Podržavam scenu plesa Di Capria i Winslet, definitvno najdraži trenutak. Pogotovo ona scena dok se vrte držeći za ruke a kamera ih snima iz perspektive onog drugog.

 2. Najveći utisak na mene je ostavila scena kada se Titanic prelomi na pola a jedna polovica ostane u zraku te kada ljudi padaju i klize u more…

 3. Meni je najbolja scena na početku kad je Titanic isplovljavao iz luke. Svi su bili oduševljeni i svi su htjeli biti na njemu.

 4. Sjecam se dana kad se prvi put gledao ”Titanic” u kinu 1997. kao da je bio jucer. Ekipa iz razreda je smijuci se na balkonu jela svaki moguci cips i kokice dok je vecina nas ridala u parteru. :) Jedna od najemotivnijih scena koja je na mene ostavila najveci utisak je trenutak kad Rose mora pustiti ”zaledjenog” Jakea koji potone u ocean… U parteru se, dakako, stvarao ”ocean suza” pod nasim nogama…

 5. Onaj kratki ali slatki kadar nakon što se zadnji dio Titanica digne, pa lik pada i lupi u propeler. Izvrsna kombinacija plača i smijeha.

 6. Najbolja scena mi je bila kada se nakon prelamanja broda i stanke, polovica broda tone sve brže i osjećaj je kao da si na neboderu koji se ruši, ali prožima te još gora jeza jer znaš da toneš u mračni bezdan oceana.

 7. Cijeli film obiluje veličanstvenim prizorima, ali pouka je kad se odgleda film do kraja je: kocka (kartanje) mnoge dođe glave.

 8. Meni je najdraža scena kad Kate i Jack budu u autu u ozoje stakla i onda ona prilijepi svoj dlan na staklo. Ta ruka mi uvije nekako izmami osmijeh.

 9. Scena kad stariji bračni par zajedno leži na krevetu, voda ulazi u njihovu sobu jer Titanic već naveliko tone, a oni prihvaćaju svoju sudbinu kakva god da je – važno im je samo da zajedno završe, pa makar i na dnu oceana.

 10. Definitivno upečatljivi moment prvog kadrovskog pretapanja potonulog Titanica i njegovog “živog” dijela – savršeno prekopljena i pomalo mistična i tužna scena

 11. Najveći utisak na meni ostavila scena kad časnik Lowe traži preživjele i viče u ledenu tišinu:”Is there anyone alive out there? Can anyone hear me?” Svaki put se sva naježim…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!