Home » Filmovi » Dredd 3D danas u sklopu CineMena u multipleksima CineStar

Dredd 3D danas u sklopu CineMena u multipleksima CineStar

Dredd-3D-CineMen

Za sve muškarce – pogledajte odličan akcijski SF triler- Dredd 3D u kinima s pet zvjezdica, dobro se zabavite i uzmite primjerak magazina EVO.

CineMen vam ovog mjeseca donosi remake filma Judge Dredd, snimljen u  3D–u, po istoimenom legendarnom stripu. U novoj adaptaciji, Karl Urban  (Star Trek, Priest, Red) glumit će jednog od najpoznatijih strip junaka.  Sudac Dredd stvoren je u britanskom SF magazinu 2000 D  1977. u autorskoj radionici Pata Millsa i Johna Wagnera.  Priča je to o futurističkom Prljavom Harryju koji nasilno donosi pravdu na jednako nasilne ulice New York Cityja. Ubrzo je postao hit, a nakon brojnih stripovskih verzija i inkarnacija kroz desetljeća,  1995.  snimljena je filmska adaptacija sa Sylvester Stalloneom u glavnoj ulozi, koji je promijenio ton koji vlada stripom. Ovog puta filmaši su odlučili ostati vjerni viziji i integritetu kakve su zadali Wagner i Ezquerra.

Film vas vodi u budućnost. Amerika je ozračena pustoš. Na Istočnoj obali, od Bostona do Washingtona prostire se Mega City One – ogromna metropola puna nasilja s više od 400 milijuna prestravljenih stanovnika. Red u urbanom kaosu pokušavaju uvesti samo „The Judges“ (suci) koji su predstavnici zakona, porotnici, suci i egzekutori – sve u jednome. Zovu ih Dredd.

U multipleksima CineStar i ostalim kinima od 20. rujna.

Samo danas, 20.rujna, film pogledajte u sklopu CineMena, uživajte u muškoj večeri i poklonima!

Galerija slika

Dredd 3D

Dredd-3D-villains

Dredd

Izvor: Blitz PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-32m4002-header

Samsung 32M4002 HD Ready TV – recenzija

Da, dobro ste pročitali. Test HD Ready televizora na samom kraju 2017., godine u kojoj ...