LG ElectronicsVijesti

Financijski rezultati LG-a za Q3 2015.

lg-eg620v

LG Electronics (LG) objavio je da je u trećem tromjesečju ostvario neto dobit od 106,76 milijuna dolara. Prodaja je rasla za 0,7% u usporedbi s 2. kvartalom ove godine, a operativna dobit je porasla na 251,5 milijuna dolara. Najveću operativnu dobit ostvarila je kompanija LG Home Appliance & Air Solution (kućanski aparati i klime) – 210,1 milijuna dolara što predstavlja porast od 420% u odnosu na isti kvartal prethodne godine.

Zahvaljujući dobroj prodaji UHD i OLED televizora, kompanija LG Home Entertainment (smeđa tehnika) prijavila je prihod od 3,67 milijardi dolara što predstavlja porast od 9% u odnosu na isti kvartal prošle godine. Kompanija LG Mobile Communications (mobilni uređaji) isporučila je 14,9 milijuna pametnih telefona što predstavlja porast od 6% u odnosu na prethodni kvartal.

Više o LG-jevim proizvodima i uslugama možete pronaći na lg.com/hr

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!