Obavijesti/ostaloVijesti

AV Show 2010: Renoprom predstavio Marantz i Denon hrvatske web stranice


Sv. Nedjelja, 9. studeni 2010. – Renoprom je proteklog vikenda na zagrebačkom Audio Video Showu 2010 u Hotelu Sheraton ponosno predstavio posebno za spomenuti događaj hrvatsku web stranicu svjetskog branda MARANTZ na adresi: www.marantz.hr čime je čuveni svjetski brand Marantz pokazao svoje zadovoljstvo radom Renoproma, kao i prodajom Marantz proizvoda kroz TechnoMax lanac. Ovaj projekt predstavlja krunu dugogodišnje uspješne suradnje Marantza i Renoproma, te se oslanja na veliki uspjeh i ugled Marantzove, lani predstavljene elitne serije KI Pearl, kojom su Marantz i njegov dizajnerski guru Ken Ishiwata proslavili 30. -godišnjicu zajedničke suradnje. Marantz je ovime još jednom potvrdio da na ovo tržište ozbiljno računa te da ono ima dovoljno potencijala da bude predvodnik u regiji.


Također, Renoprom je s velikim ponosom predstavio upravo lansiranu hrvatsku web stranicu svjetskog branda DENON na adresi: www.denon-hifi.hr čime je Denon pokazao svoje zadovoljstvo radom Renoproma kao i prodajom Denon proizvoda kroz TechnoMax lanac i predstavlja krunu uspješne suradnje Denona i Renoproma.
U godini svoje velike, 100.-te obljetnice tvrtke, Denon je također pokazao da na ovo tržište ozbiljno računa te da ono ima dovoljno potencijala da bude predvodnik u regiji.

Hrvatska web stranica Denon-hifi.hr daje hrvatskom kupcu uvid u cijeli Denon asortiman, novitete i obavijesti.

Renoprom je na ovogodišnjem AV Showu 2010 predstavio atraktivne Marantz novitete:

  • pojačalo i SACD player iz KI Pearl serije,
  • novu Blu-ray/mrežnu mikro liniju 2.1,
  • AV predpojačalo AV8003 i pojačalo snage MM8003,
  • AV predpojačalo AV7005 i pojačalo snage MM7055, te
  • pojačalo i CD player KI Pearl LITE serije

Ove je godine originalna KI Pearl linija dobila i nasljednika, KI Pearl LITE seriju.

Tvrtka Marantz ubraja se u Top 5 proizvođača audio-video opreme najviše kvalitete za kućnu zabavu. 2009. je slavila 56 godina postojanja, te 30 godina suradnje s najutjecajnijim konstruktorom u područu high-enda čuvenim Kenom Ishiwatom: strasti za postizanjem najboljih proizvoda, najviše umjetničke izvedbe i inovativne tehnologije na najvišem mogućem nivou i prema credu za kojim se Ken Ishiwata oduvijek vodio: „Glazba je najviši oblik umjetnosti, a istovremeno i najplemenitiji. Ona je ljudska emocija uhvaćena u momentu, kristalizirana, pospremljena…. i prenešena dalje.” i prema tome uvjerenju rađeni su svi proizvodi Marantza koje potpisuje Ken Ishiwata. Ovaj jedinstveni kreator već je bio gost Renoproma 2005. godine prilikom otvaranja Renopromove poslovne zgrade i trgovine u Svetoj Nedelji.


Za kraj tu je obavijest da TechnoMax daje, u periodu od 26.11. do 28.11. 2010. popust od 10% za sve LCD i Plasma televizore plačene diners karticom.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!