3DBlu-ray izdanjaFilmoviKinoVijesti

Ridley Scott preferira Blu-ray

Tehnologija stalno napreduje i sa sobom donosi sve bolje i bolje metode snimanja filmova u cilju unaprjeđenja iskustva gledanja. Tako je slavni redatelj Ridley Scott u svojem članku “Jedini način za pogledati film” odlučio promovirati Blu-ray kao najbolje iskustvo gledanja filmova.

„Tehnički sofisticirani Blu-ray diskovi došli su najbliže repliciranju iskustva gledanja filmova u kinu. Oni nam dopuštaju da u korisnikovoj dnevnoj sobi predstavimo filmove u njihovom izbornom obliku, s pravilnim bojama, točnim odnosom širine i visine i možda najbitnijom, nevjerojatnom bistrinom.“, objašnjava tri puta Oskarom nominirani producent i redatelj Ridley Scott.

Kako gospodin Scott favorizira upravo Blu-ray diskove, njihova je prodaja zadnje dvije blagdanske sezone imala nevjerojatan uspjeh, te je istaknuo da će tehnologija morati još mnogo napredovati da bi iskustvo gledanja filmova na televiziji moglo pružiti jednaku kvalitetu slike i zvuka bez potrebe za stavljanjem diskova u čitač, posebno kod tehnički zahtjevnih 3D filmova. Činjenica je da bi 3D tehnologija mogla pasti u zaborav ako ne zadovolji očekivanja ove blagdane.

Cijeli članak slavnog redatelja možete pronaći ovdje.

Izvor: Huffington Post

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!