Home » Vijesti » Panasonic predstavlja SD kartice za sve vremenske uvjete

Panasonic predstavlja SD kartice za sve vremenske uvjete


Panasonic-SD-cardsNajavljene za početak rujna, Panasonic donosi novije SDHC i SDX kartice otporne na vodu, magnetski utjecaj, struju, X-zrake i led.

Osim nevjerojatne otpornosti, ove kartice dolaze u dvije serije: SDAB serija nudi 95 MB/sec brzinu čitanja i 80 MB/sec brzinu pisanja s rasponom kapaciteta od 8 do 32 GB. SDUB serija nudi jednak raspon kapaciteta, ali zato 64 GB SDXC verzija nudi 90 MB/sec brzinu čitanja i 45 MB/sec brzinu pisanja.

Izvor: Akihabara News


About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

Panasonic-2019-UHD-BD-players

Panasonic predstavio novi UHD Blu-ray reproduktor s Dolby Vision i HDR10+ podrškom

Na CES-u u Las Vegasu Panasonic je predstavio tri nova UHD Blu-ray reproduktora, modele DP-UB150/154, DP-UB159 i DP-UB450. Novi ...