Vijesti

Panasonic predstavlja SD kartice za sve vremenske uvjete

Panasonic-SD-cardsNajavljene za početak rujna, Panasonic donosi novije SDHC i SDX kartice otporne na vodu, magnetski utjecaj, struju, X-zrake i led.

Osim nevjerojatne otpornosti, ove kartice dolaze u dvije serije: SDAB serija nudi 95 MB/sec brzinu čitanja i 80 MB/sec brzinu pisanja s rasponom kapaciteta od 8 do 32 GB. SDUB serija nudi jednak raspon kapaciteta, ali zato 64 GB SDXC verzija nudi 90 MB/sec brzinu čitanja i 45 MB/sec brzinu pisanja.

Izvor: Akihabara News

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!