Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Jackie Chan želi stvoriti posebnu verziju BeoVision 10 televizora

Jackie Chan želi stvoriti posebnu verziju BeoVision 10 televizora

BeoVision-10

Jedna od najvećih hollywoodski borilačkih zvijezdi Jackie Chan odlučio je pomoći danskom proizvođaču televizora Bang & Olufsenu da “pokori” Kinu proizvodnjom posebne verzije BeoVision 10 televizora.

Zahvaljujući zavidnom talentu kad je riječ o borilačkim vještinama, Jackie Chan postao je akcijska ikona u cijelome svijetu. Unatoč tome, majstor borbe odlučio je uložiti sredstva za stvaranje posebnog modela BeoVision 10 televizora. Iako se ne zna još mnogo o samom projektu, televizor će biti prodan na aukciji u Kini tokom ove godine te će sav profit biti doniran Jackijevoj dobrotvornoj organizaciji.

Uz to, televizor će na aluminijskom okviru imati ugravirano “Tehnologija donosi mir”.  Ovo nas ne čudi jer je Jackie Chan pravi borac za mir u svijetu, ako ne vjerujete, pogledajte video:

[youtube id=”JYoAIoP9n_Y” w=”600″ h=”337″]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Na kraju se bude potpisao na bijelu površinu ispod ekrana i to će biti to ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*