Vijesti

20th Century Fox: Kupi Blu-ray, Dobij film za Android

Financial Times danas je objavio zanimljivu vijest – 20th Century Fox planira predstaviti downloade filmova na Android uređajima poput tableta i smartphonea.

20th Century Fox

S jedne strane, korisnici će kupovati digitalne verzije za svoje uređaje, a s druge – kupnja filma na Blu-ray mediju u sebi će imati kod koji će korisnici upisati u 20th Century Fox aplikaciju i dobiti besplatan download kupljenog filma.

Prema originalnom izvoru, 20th Century Fox predstaviti će aplikaciju 25-og listopada 2011, sa izlaskom X-Men: First Class na Blu-rayu. Kako smo i očekivali, ova usluga u svojoj inicijalnoj fazi biti će dostupna žiteljima Francuske, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije. Naravno, spajanje mobitela na bežičnu mrežu na kojoj je aktivan IP anonymizer omogućit će i vama da uživate u uslugama (o ovom triku možete očekivati članak u narednih nekoliko tjedana).

No ovo nije sve – studiji planiraju dodano “podebljati” mogućnosti Android aplikacija, pa se tako planira aktiviranje tzv. “second screen” koncepta, gdje bi vaš Android uređaj služio kao sekundarni ekran na kojem bi se prikazivale dodatne informacije vezano za film koji gledate na TV uređaju.

Izvor: Financial Times

Adsense

Theo Valich

Započeo karijeru kao bug monkey u Microproseu te Electronic Artsu. Novinar s višegodišnjim iskustvom uređivanja vodećih online publikacija poput Bright Side of News*, The Inquirer, TG Daily i Tom's Hardware. Osnivač Bright Side Network Inc., progresivne media grupe. Ovisnik o trčanju i auto utrkama. ;)

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Ajde pohvalno što se tiae tutorijala. Najveai problem po meni jeste pronaai neki dobar proxy server (da ti glumi npr. USA ip adresu) jer ovi javni su dosta zagušeni pa stream-anje ne funkcionira fluidno. Do onih koji vride(čitaj privatnih) teže je doa.

  2. Potruditi aemo se… zasad bez problema rade Britanski IP-jevi, i sad eksperimentiramo kako dobiti da Netflix i Hulu rade glatko… uglavnom, vruae ljeto, a biti ae i vruaa jesen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!