3DVijesti

LG lansira clip-on 3D naočale

U današnje vrijeme, 3D tehnologija postala je jedna od neizbježnih alternativa u svijetu filmova i tehnike. Većini potrošača prilično je nepraktično nositi 3D pasivne naočale u kinima, stoga nije teško vjerovati da je onima koji nose naočale gotovo nemoguće nositi još jedan par naočala uz vlastiti. Rješenje problemu donio je jedan od najvećih proizvođača potrošačke elektronike LG, koji je svojom inovativnošću kreirao clip-on 3D pasivne naočale i riješio problem ljudima s dioptrijom.

Još u osamdesetima nastale su tzv. clip-on sunčane naočale zahvaljujući kojima ljudi s naočalama nisu morali kupovati poseban par sunčanih naočala. Sada, LG je dodao pasivnu 3D funkcionalnost sa svojim AG-F220 clip-on naočalama.

Iako se ovdje ne radi o nikakvoj revolucionarnoj tehnologiji, svi ljubitelji 3D-a koji nose naočale moći će s udobnošću uživati u toj tehnologiji.

Uz dodatnu UV zaštitu, po cijeni od cca 110 kn, AG-F220 clip-on naočale zasada su dostupne samo u SAD-u, ali vjerujemo da će uskoro biti dostupne diljem svijeta.

Izvor: Trusted Reviews

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!