Home » Vijesti » 3D » LG lansira clip-on 3D naočale

LG lansira clip-on 3D naočale

U današnje vrijeme, 3D tehnologija postala je jedna od neizbježnih alternativa u svijetu filmova i tehnike. Većini potrošača prilično je nepraktično nositi 3D pasivne naočale u kinima, stoga nije teško vjerovati da je onima koji nose naočale gotovo nemoguće nositi još jedan par naočala uz vlastiti. Rješenje problemu donio je jedan od najvećih proizvođača potrošačke elektronike LG, koji je svojom inovativnošću kreirao clip-on 3D pasivne naočale i riješio problem ljudima s dioptrijom.

Još u osamdesetima nastale su tzv. clip-on sunčane naočale zahvaljujući kojima ljudi s naočalama nisu morali kupovati poseban par sunčanih naočala. Sada, LG je dodao pasivnu 3D funkcionalnost sa svojim AG-F220 clip-on naočalama.

Iako se ovdje ne radi o nikakvoj revolucionarnoj tehnologiji, svi ljubitelji 3D-a koji nose naočale moći će s udobnošću uživati u toj tehnologiji.

Uz dodatnu UV zaštitu, po cijeni od cca 110 kn, AG-F220 clip-on naočale zasada su dostupne samo u SAD-u, ali vjerujemo da će uskoro biti dostupne diljem svijeta.

Izvor: Trusted Reviews

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*