Home » Vijesti » Audio-video uređaji » CES 2013: LG predstavio drugu generaciju OLED televizora, model 55EA8800 s “flamingo” stalkom

CES 2013: LG predstavio drugu generaciju OLED televizora, model 55EA8800 s “flamingo” stalkom

lg-oled-55EA8800

Da postoji već nekoliko generacija OLED televizora iz LG tabora znali smo još na IFA sajmu u Berlinu, a gdje nam je LG-jev inženjer otkrio kako će jedna od razlika između njih biti u frekvenciji osvježavanja pri upotrebi TruMotion algoritma za ubacivanje dodatnih sličica u video materijal za glađi prikaz slike. LG-jev 55EA8800 je predstavnik druge generacije OLED televizora, a koji osim navoda o boljoj kvaliteti slike nudi i zanimljivo oblikovan stalak, nazvan “flamingo”.

55EA8800, nasljednik EM9600 modela će uz Full HD razlučivost slike nuditi i Cinema 3D tehnologiju za trodimenzionalni prikaz slike, te najnoviju generaciju Smart TV sučelja, a za čije izvođenje će se brinuti LG-jev dvojezgreni procesor.

lg-2nd-gen-oled-flamingo

Koliko je izvrsna kvaliteta slike teško je vidjeti na fotografiji, tako da se jedino možemo diviti izvedbi stalka.

Izvor: LG PR

Fotografije: LG / LG UK

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*