Home » Obavijesti/ostalo » HD Televizija kreće s recenzijama PS3 naslova!

HD Televizija kreće s recenzijama PS3 naslova!

ps3-games-front

Ovom prilikom najavljujemo skori početak testova igara za PlayStation 3 konzolu, a osim samih igara pozabaviti ćemo se i raznim dodatnim servisima koje nudi, te trikovima i metodama kako da izvučete maksimum iz ovog komada opreme.

S obzirom da nismo gaming portal, igre ćemo pokušati sagledati objektivno kroz tehničke aspekte, kvalitetu grafike i zvuka, no nećemo vam prikratiti naše dojmove o samoj igri, te njenoj igrivosti i isplativosti. Cijene PS3 igara se kreću od 200-ak, pa do 500 i više kuna, što je popriličan izdatak po naslovu koji na kraju možda i neće biti tako zanimljiv kako se na omotu čini.

Među prvim testiranim naslovima nalaze se sljedeći:

 • Heavenly Sword
 • Sonic Unleashed
 • DragonBall Z
 • Ninja Gaiden Sigma
 • LittleBig Planet
 • SoulCalibur IV
 • Motorstorm 2: Pacific Rift
 • Star Wars The Force Unleashed
 • GTA IV i još mnogi drugi…

About HD Televizija tim

5 komentara

 1. mogli bi napisati rezoluciju svake igre koju očitava tv,buduai su nas lagali jer u biti možda manje od 5% su full hd naslovi,ostali ili su 1280×720 ili čak manje.
  GTA 4 npr. ako se nevaram nema 1280×720(ima na X360) a na PS 3 je 1280×640(630)

 2. Upravo tako, isti je slucaj i sa Pacific riftom i drugim igricama i vodit cemo racuna o tome u svakom slucaju.

 3. na kutijama rijetko piše u kojoj je rezi igra. Uglavnom stoji podatak od 720p ili 1080p. To su po meni nebitni podaci. Recimo novi Uncharted 2 je u 720p a izgleda tako da nikom ne pada na pamet zašto nije u 1080p.
  Mislim da se ljudi opterečuju nebitnim podacima. Što se recenzija igri tiče , hvale vrijedan potez. No mislim da bi se težište recenzija trebalo prebaciti na nove igre. Mislim da danas dvije tri godine nakon izlaska igre
  “Heavenly Sword” ista nikoga ne interesira. Ako imate problema s nabavkom igri možemo se dogovoriti.
  Mogu razgovarati s glavnim distributerom za HR ili jednostavno da igru posudite od mene uz podatak gdje ste je posudili. Mislim da je prijedlog pošten. Naravno ako vea imate sve dogovoreno nikom ništa …

 4. Movie, to bi bilo odlično, budemo se čuli prek maila. Za početak aemo krenuti s par recenzija naslova koji imamo, no naravno da nam je cilj testirati što recentntije naslove…

 5. snow man
  sta je s tobom
  kakav rezolucija na ps3
  sory ali kad bi gledali sa tehnicke strane ps3 bih trebo imat vecu rezo ali to nije tacno
  xbox 360 i ps3 iimaju 720 p rezoluciju gta4
  full hd sto ja znam je cod world at war ,gt5p mgs4 i bioshock te kuci imam pa znam.kao sto je prijatelj nani rekao neces skontat razliku izmedju 720 p i 1080p na dijagonalama manjim od 50 inca,ali stvarno je pateticno rec da ps3 ima tu rezu.cak su tetsovi pokazali da ps3 verzija gta4 i bioshocka ima vise detalja zbog blu-ray diska.
  btw nema igrice za xbox 360 ili ps3 koja nije 720 p i da ih ima konzone bih ih upscalale i nebih skonatli razliku ustavri ima halo3 za xbox 360 koja je 600p i cod 4 koji 600 p ali naravno konzone ih upslcalaju i nema razlike .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

sony-2019-midrange-tv

Istraživanje tvrtke Sony: Veličina televizora je bitna!

Usprkos porastu popularnosti manjih, prenosivih uređaja, dimenzije televizora postaju sve veće – i nema nagovještaja ...

Sony predstavio novi flagship TV ZD9

Tvrtka Sony danas je u svojim prostorima predstavila novu perjanicu ponude televizora, model ZD9. Novi ...