Home » Filmovi » Franšiza Priča o igračkama se vraća u 3D-u!

Franšiza Priča o igračkama se vraća u 3D-u!

[youtube id=”8jpmy-arF98″ w=”560″ h=”340″]

2010. Pixar se sprema prikazati jedan od najiščekivanijih filmova u povijesti tvrtke – Priču o igračkama 3 u 3D. Kao dio priprema za taj film, uskoro će se na velike ekrane vratiti originalni film Priča o igračkama i njegov nastavak Priča o igračkama 2, no ovaj puta u Disney Digital 3D™ koji će pružiti novim generacijama gledatelja priliku da uživaju u ovim filmovima na velikom ekranu.

Sva tri dijela filma Priča o igračkama bit će sinkronizirana hrvatski jezik. Glasove su posudili: Krešimir Mikić, Ranko Zidarić, Pjer Meničanin, Dean Krivačić, Ljubomir Kerekeš. Barbara Prpić-Biffel, Marin Grbin i dr., a sve je pjesme prvog dijela prepjevao Massimo Savić.

toy-story-movie-12

U privitku je tekst o popularnoj animiranoj franšizi – o nastanku priče, oblikovanju likova, emocionalnim potresima kreativne ekipe i gubitku jednog člana, strahu i problemima te vjeri u uspjeh.

Raspored otvaranja u Hrvatskoj:

  • Priča o igračkama 3D 29. listopad 2009.
  • Priča o igračkama 2 3D 29. travanj 2010.
  • Priča o igračkama 3 3D 26. kolovoz 2010.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*