Filmovi

Franšiza Priča o igračkama se vraća u 3D-u!

[youtube id=”8jpmy-arF98″ w=”560″ h=”340″]

2010. Pixar se sprema prikazati jedan od najiščekivanijih filmova u povijesti tvrtke – Priču o igračkama 3 u 3D. Kao dio priprema za taj film, uskoro će se na velike ekrane vratiti originalni film Priča o igračkama i njegov nastavak Priča o igračkama 2, no ovaj puta u Disney Digital 3D™ koji će pružiti novim generacijama gledatelja priliku da uživaju u ovim filmovima na velikom ekranu.

Sva tri dijela filma Priča o igračkama bit će sinkronizirana hrvatski jezik. Glasove su posudili: Krešimir Mikić, Ranko Zidarić, Pjer Meničanin, Dean Krivačić, Ljubomir Kerekeš. Barbara Prpić-Biffel, Marin Grbin i dr., a sve je pjesme prvog dijela prepjevao Massimo Savić.

toy-story-movie-12

U privitku je tekst o popularnoj animiranoj franšizi – o nastanku priče, oblikovanju likova, emocionalnim potresima kreativne ekipe i gubitku jednog člana, strahu i problemima te vjeri u uspjeh.

Raspored otvaranja u Hrvatskoj:

  • Priča o igračkama 3D 29. listopad 2009.
  • Priča o igračkama 2 3D 29. travanj 2010.
  • Priča o igračkama 3 3D 26. kolovoz 2010.
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!