3DAudio-video uređajiVijesti

LG predstavlja novu liniju premium televizora/monitora – DM2752 i M2752

LG-DM2752

LG Electronics donosi novu liniju osobnih TV uređaja koji predstavljaju kombinaciju televizora i monitora, a radi se o modelima DM2752 i M2752.

Od zemaljskog HD emitiranja do bilo kojeg sadržaja s računala u Full HD rezoluciji, ovi osobni televizori dolaze s IPS (In-Plane Switching) panelima i osiguravaju vjernu reprodukciju boja i širok kut gledanja.

„Uz integraciju multimedijske zabave i interneta, LG ulazi u područje najnaprednije tehnologije kad je riječ o televizorima“, rekao je J.J. Lee, izvršni potpredsjednik i voditelj IT poslovnog odjela tvrtke LG Home Entertainment. „Mi razvijamo jedinstvene osobne TV-e dizajnirane kako bi zadovoljili potrebe potrošača koje se neprestano mijenjaju, bilo da je riječ o igranju 3D igara, pregledavanju interneta ili jednostavno gledanju njihove omiljene televizijske serije“.

LG-Osobni-TV-DM2752

Kao najnoviji predstavnik 3D tehnologije CINEMA 3D, premium osobni TV DM2752 nudi udobnost gledanja 3D sadržaja uz lagane 3D naočale koje omogućuju sliku bez titranja. Također, ovaj model uključuje funkciju pretvaranja 2D-a u 3D jednostavnu za uporabu pa tako korisnici mogu gledati kvalitetan 3D sadržaj kad god požele.

LG DM2752 bit će dostupan od srpnja ove godine, dok je M2752 već sad dostupan na odabranim tržištima diljem Europe. Podaci o dostupnosti na hrvatskom tržištu još uvijek nisu poznati.

Izvor: LG PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!