FilmoviVijesti

Disneyjevi video sadržaji dolaze na YouTube

Zahvaljujući sve većoj popularnosti gledanja video materijala preko računala, Disney i YouTube sklopili su partnerstvo u cilju pružanja kratkih animiranih Disneyjevih sadržaja preko ovog izrazito popularnog alata za gledanje videa online.

U sam projekt je uloženo između 10 i 15 milijuna dolara, a s obzirom da se prilično velika publika nalazi na YouTubeu, ulaganje u ovu web destinaciju ne čini se kao loša ideja za Disney.

Osim na Disneyjevoj stranici, sadržaji ovog konglomerata će biti distribuirani i na zajedničkom Disney/YouTube kanalu, gdje će i korisnici moći objavljivati svoje video sadržaje.

Obzirom na činjenicu da je YouTube izvor svih mogućih sadržaja, od amaterskih filmića do Full HD snimaka raznih spotova i događanja, dostupnost Disneyjevih animiranih filmova na njemu, od starih pa do novih, će sigurno pozitivno utjecati na dojmove roditelja koji svojoj djeci ograničavaju pristup ovom rasprostranjenom online alatu.

Izvor: The Verge

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!