Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental Film]

Put-rata-na-Blu-rayu

Za kraj mjeseca svibnja, Continental Film nam donosi novo Blu-ray/DVD izdanje. Radi se o Spielbergovom filmu Put rata.

[youtube id=”QhueHIXbTF4″ w=”600″ h=”337″]

Put rata (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Steven Spielberg
Uloge: Emily Watson, David Thewlis, Peter Mullan, Niels Arestrup, Jeremy Irvine

IMDb ocjena: 7.2/10

Iz radionice legendarnog redatelja Stevena Spielberga dolazi epska avantura Put rata, priča o nevjerojatnoj vjernosti, nadi i žilavosti. Film je baziran na nagrađenoj broadwayskoj predstavi, a radnja postavljena u turbulentno vrijeme Prvog svjetskog rata i počinje prikazom izvanrednog prijateljstva između konja Joeyja i njegovog mladog trenera Alberta. Kad Alberta i njegovog konja Joeya silom prilika razdvoji rat, priča prati Joeyjevo izvanredno putovanje na kojem on mijenja i potiče živote svih ljudi koje sretne. Ispunjen
spektakularnim scenama – i uz nikad prije viđene posebne dodatke – Put rata je “Originalno filmsko remek-djelo” (Rex Reed, The New York Observer) te jedna od najsnažnijih i najosjećajnijih priča o prijateljstvu ikad ispričanih.

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!