Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Za sam završetak mjeseca kolovoza, Continental film nam donosi osam novih i primamljivih Blu-ray i DVD izdanja. Od sinkroniziranih animiranih poslastica poput Bobi i disko crva (Thomas Borch Nielsen) i Ria (Carlos Saldanha), do mističnog horor/trilera poput Crvenkapice (Catherine Hardwicke). Treba naglasiti da su Rio i Arizona Junior u Blu-ray izdanju. Više detalja o pojedinim naslovima potražite u nastavku.

[youtube id=”53IamEdG7NQ” w=”600″ h=”337″]

Rio (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Carlos Saldanha

Osjeti ritam…saslušaj otkucaj…i neka tvoj duh poleti! Od autora Ledenog doba, dolazi nam ova visoko leteća animirana komedija za cijelu obitelj. Blu je egzotična makao ptica – ljubimac, koji vjeruje da je posljednji primjerak svoje vrste. Ali kada sazna za Jewel, žensku makao papigu u Rio de Janeiru, započinje avantura njegovog života. Iako nije nikada naučio letjeti, Blu se sprijatelji s grupom mudrih gradskih ptica koje mu pomažu pronaći hrabrosti da rastvori svoja krila i slijedi svoju sudbinu!

[youtube id=”PM8V3cHdSC4″ w=”600″ h=”337″]

Crvenkapica (DVD izdanje)

Redateljica: Catherine Hardwicke
Uloge: Amanda Seyfried, Gary Oldman, Billy Burke, Julie Christie

Ovaj mistični triler redateljice Sumraka – Catherine Hardwicke—potpuno je nova verzije klasične bajke. Mještani Daggerhorna godinama održavaju nelagodno primirje s vukodlakom − no zvijer to promijeni nakon što ubije stariju sestru mlade, hrabre Valerie (Amanda Seyfried). Obećana jednom, a zaljubljena u drugog muškarca, Valerie je opet pogođena vukodlakovim krvavim pohodima. Kada lovac na vukodlake upozori da stvorenje danju poprima ljudski oblik i može biti bilo tko među njima, panika sve više raste, kao i broj žrtava. Valerie otkriva svoju posebnu povezanost sa zvijeri koja ju neumoljivo privlači čineći je ujedno sumnjivom… i mamcem. U ostalim ulogama su: Gary Oldman, Billy Burke, Shiloh Fernandez, Max Irons, Virginia Madsen, Lukas Haas i Julie Christie.

[youtube id=”oB4OJrnYeaM” w=”600″ h=”337″]

Bobi i disko crvi (DVD izdanje)

Redatelj: Thomas Borch Nielsen

Nije lako biti Bobi. Crva nitko ne poštuje. Živi na dnu hranidbenog lanca. Ima najdosadniji posao u pogonu za preradu gnoja. Stvoren je za jednoličan život u mraku. Ali jednog dana stara disco ploča potpuno preokreće njegov život. Odjednom shvaća svoju sudbinu: bit

će zvijezda najveće svjetske disco grupe “Sunshine Barry i The Disco Worms“! Dobro – nema ruku, nema ritma i nema grupu. Ali Bobi kaže: “Uspjet ću, bez obzira na sve!“

[youtube id=”hMMo3EmIfJw” w=”600″ h=”337″]

When you’re strange (DVD izdanje)

Redatelj: Stephen Norrington
Uloge: Sean Connery, Shane West, Stuart Townsend, Peta Wilson

Film nagrađivanog scenarista i redatelja Toma DiCilloa, sa Johnnyjem Deppom kao naratorom, otkriva nikad prije viđene snimke čuvenog benda The Doors i daje novi uvid u revolucionarni utjecaj njihove glazbe i njihovog nasljeđa. Kreativno nadahnuće četvorice briljantnih umjetnika – bubnjara Johna Densmora, gitarista Robbyja Kreigera, klavijaturista Rayja Manzareka i pjevača Jima Morrisona – pretvorilo je Doorse u ikone rock glazbe i jedan od najutjecajnijih bendova uopće. When You’re Strange je prvi dugometražni dokumentarni film o njima. Uz pomoć snimaka načinjenih od njihova osnutka 1965. do Morrisonove smrti 1971., film prati bend od hodnika filmske škole na UCLA-u, gdje su se Manzarek i Morrison upoznali, do pozornica rasprodanih dvorana. Naslovljen prema proslavljenoj istoimenoj pjesmi Doorsa, film bilježi stvaranje njihovih šest studijskih albuma u samo pet godina, kao i njihove uzbudljive nastupe uživo. Rijetke cinema verite snimke nude intiman pogled na njihovu glazbenu suradnju – i živote iza pozornice.

[youtube id=”reRRAEVHq8E” w=”600″ h=”337″]

Pustite me unutra (DVD izdanje)

Redatelj: Matt Reeves
Uloge: Kodi Smith-Mcphee, Chloe Grace Moertz, Elias Koetas

Od redatelja filma ‘Cloverfield’ stiže jedan od najorginalnijih horora posljednjih godina—’Pustite me unutra’, američki remake hvaljenog i izrazito uspješnog švedskog filma ‘Neka uđe onaj pravi’ iz 2008. godine. Snimljen prema knjizi priznatog autora Johna Ajvidea Lindqvista, koji je i koscenarist ove nove verzije, film ‘Pustite me unutra’ priča je o dječaku koji se mora suočiti sa realnošću da mu je jedina prijateljica koju ima zapravo okrutna vampirica. Prema mnogima ova američka verzija je čak i bolja od genijalnog originala!

[youtube id=”nM_8TPLMCOU” w=”600″ h=”337″]

Provjerena kopija (DVD izdanje)

Redatelj: Abbas Kiarostami
Uloge: Juliette Binoche, William Shimell, Jean-Claude Carrire

Od kultnog autora Abbasa Kiarostamija stiže prava poslastica za filmoljupce, film za koji je Juliette Binoche nagrađena za najbolju glumicu na posljednjem Canneskom filmskom festivalu. Univerzalna pričao susretu muškarca i žene u malom talijanskom gradićuna jugu Toskane. Muškarac je britanski pisac koji je upravo održao predavanje na konferenciji. Žena, Francuskinja, vlasnica je galerije. Na neki način, ovo je priča o Adamu i Evi. Obična priča koja se mogla dogoditi bilo kome, bilo gdje.

[youtube id=”numcef2DHN0″ w=”600″ h=”337″]

O ljudima i bogovima (DVD izdanje)

Redatelj: Xavier Beauvois
Uloge: Olivier Rabourdin, Philippe Laudenbach, Jacques Herlin

Nevjerojatan film nagrađen Grand Prixem na posljednjem Canneskom filmskom festivalu koji će vas oduševiti! Samostan u planinama Magreba, 90-ih godina prošlog stoljeća… Osam francuskih monaha harmonično žive uz svoju braću muslimane. No nasilje i teror polagano preplavljuju regiju. Unatoč sve većoj opasnosti koja ih okružuje, svećenici odlučuju ostati – pod bilo koju cijenu – a njihova je odluka svakoga dana sve čvršća…

[youtube id=”QiASsxhl2wc” w=”600″ h=”337″]

Arizona junior (Blu-ray izdanje)

Redatelji: Joel & Ethan Coen
Uloge: Nicolas Cage, Holly Hunter, John Goodman

Kada napokon odluči odustati od bavljenja kriminalom, sitni pljačkaš (Cage) zaprosi prelijepu policajku (Hunter). No, kada mladenci saznaju da nemogu imati dijete, odluče da će ga ukrasti paru koji, čini se ima jedno viška – budući da su dobili četvorke. Sa svojim nečuvenim zapletom, mnoštvom akcije, pa čak i divljom pirotehnikom, Arizona Junior će zauvijek ostati u srcima ljubitelja – i ljubitelja filma – posvuda.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!