HDMI kabeliRecenzije

Recenzija [HDMI kabel]: Arctic HDMI Cable 15

Arctic-HDMI-kabel

ZAKLJUČAK

 • kvaliteta izrade
 • pozlaćeni kontakti
 • performanse u skladu s HDMI 1.4 standardom
 • tragovi oksida na konektorima (lako se mogu očistiti)

Arcticov HDMI kabel je kvalitetno izrađen digitalni interkonekt koji funkcionira u skladu sa specifikacijom. Kroz testove kabel nije pokazao slabosti i pouzdano je prenosio HD audio i video formate. 3D sadržaji u kombinaciji s HD zvukom su također reproducirani u skladu s originalnim zapisom i gubitka okvira slike ili prekida u zvuku nismo uočili. Obzirom da se podjednake performanse mogu dobiti i kod povoljnijih HDMI kabela, Arcticov model možemo preporučiti zbog svoje kvalitete izrade i performansi koje smo provjerili na nizu uređaja i s različim materijalima.

Arctic HDMI Cable 15 – 1.5 metara – MSRP 15.04 € + TAX (oko 140 kn)
Arctic HDMI Cable 30 – 3.0 metara – MSRP 22.58 € + TAX (oko 210 kn)

 

Na test ustupio: Arctic

arctic-logo

Zahvaljujemo se ustupitelju na testnom uzorku televizora.

> Kompletna lista korištene opreme za testiranje <

Copyright HD Televizija 2012. Sva prava pridržana. Sve slike u članku su vlasništvo njihovih autora.

Tekst i slike zaštićene logotipom stranice nije dopušteno kopirati bez dopuštenja.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

 1. sjećam se priče o 1.4 specifikacijom ali ne sjećam se u čemu je točno razlika, jel netko precvikal te kabele da vidi koja je razlika u žicama, ne mogu nikako shvatit sta fali kabelima 1.3 da bi bili 3d. ček ps3 ima 1.3 izlaz na koji ide 3d ali moraš spojit kabel 1.4 s uređajem koji ima 1.4 ulaz i podržava 3d.

 2. Za nepovjerovati je činjenica da nema razlike u kvaliteti slike između hdmi kabela od 100 ili 1200kn u dužini do 5metara.Sama želja proizvođaća za extra profitom,a kroz jak
  marketing zasnovan na zabludama usmjerava potencijalnog kupca da izdvoji za kabel soma kuna a dobije samo bolji izgled,veću kvalitetu materijala kabla i same konekcije,dok
  sam motiv kupnje počiva na obmani da će s s njim dobiti maximum iz svog projektora,tv i sl. u vidu kvalitete
  slike,a što ste Vi dokazali
  da ne odgovara istini,naravno u korist svih Nas kao vaših čitatelja da ne bacamo bespotrebno znatno veću količinu novca nego što bi trebali.Izuzetno mi je drago da ste kod svih svojih recenzija apsolutno objektivni i
  korektni,dok mi znamo da će mo uvijek sa HD televizije
  moći dobiti krajnje autentičnu(točnu) i višestruko
  provijerenu informaciju o tome kako realno stoje tvrdnje o nekom proizvodu iz potrošačke elektronike koju vi i vaša kuća recenzirate.LP.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!