Home » Filmovi » Cameron i Schwarzenegger uključeni u projekt Terminator 5

Cameron i Schwarzenegger uključeni u projekt Terminator 5

Terminator-5

Malo toga je zasada poznato vezano uz najnoviji film o Terminatoru, osim činjenice da su James Cameron i Arnold Schwarzenegger uključeni u cijelu priču. To nam je dovoljno informacija da budemo zadovoljni s ishodom..

Legendarni je glumac zajedno s redateljem Cameronom postavio nedostižnu ljestvicu u prva dva filma. Druga dva nije režirao Cameron i, iako je Schwarzenegger glumio u trećem, nekako je ponestalo magije u zadnja dva filma.

Srećom, ispada da je Schwarzenegger zainteresiran za ulogu u novom Terminatoru, te ga je Cameron savjetovao, rekavši mu da se film mora više odnositi na njega. Evo što je rekao za MTV:

“Rekao sam Schwarzeneggeru da ne sudjeluje u novom Terminatoru ako radnja ne bude fokusirana na njega. Mislim da postoji jako puno zanimljivih priča vezano uz T-800 kojih se još nitko nije sjetio.”

Očito Cameron mislim da Schwarzenegger, iako već ostario, mora biti The Terminator. Naravno, mi se s time potpuno slažemo. Realno, današnja tehnologija ne poznaje starenje.

Izvor: Den of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*