FilmoviVijesti

Cameron i Schwarzenegger uključeni u projekt Terminator 5

Terminator-5

Malo toga je zasada poznato vezano uz najnoviji film o Terminatoru, osim činjenice da su James Cameron i Arnold Schwarzenegger uključeni u cijelu priču. To nam je dovoljno informacija da budemo zadovoljni s ishodom..

Legendarni je glumac zajedno s redateljem Cameronom postavio nedostižnu ljestvicu u prva dva filma. Druga dva nije režirao Cameron i, iako je Schwarzenegger glumio u trećem, nekako je ponestalo magije u zadnja dva filma.

Srećom, ispada da je Schwarzenegger zainteresiran za ulogu u novom Terminatoru, te ga je Cameron savjetovao, rekavši mu da se film mora više odnositi na njega. Evo što je rekao za MTV:

“Rekao sam Schwarzeneggeru da ne sudjeluje u novom Terminatoru ako radnja ne bude fokusirana na njega. Mislim da postoji jako puno zanimljivih priča vezano uz T-800 kojih se još nitko nije sjetio.”

Očito Cameron mislim da Schwarzenegger, iako već ostario, mora biti The Terminator. Naravno, mi se s time potpuno slažemo. Realno, današnja tehnologija ne poznaje starenje.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!