3DVijesti

Tri mušketira 3D uskoro u našim kinima

Dumasova bezvremenska priča doživjela je svoju 3D preobrazbu i pod redateljskom palicom Paula W.S. Andersona se smjestila u njemačkoj Bavarskoj. Film je snimljen istim sustavom kamera kao i Avatar, novim ALEXA digitalnim kamerama čije snimke kontrolira FUSION 3D sustav.

U filmu glume Logan Lerman (Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief) kao D’Artagnan, Matthew Macfadyen (Pride & Prejudice, Robin Hood) kao Athos, Ray Stevenson (The Book of Eli, Thor) kao Porthos i Luke Evans (Immortals, Clash of the Titans) kao Aramis.

Oscarom nagrađeni Christoph Waltz (Inglorious Bastards, The Green Hornet) je kardinal Richelieu, Milla Jovovich (Resident Evil: Afterlife) predivna i smrtonosna trostruka agentica Milady De Winter, a Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean) je Vojvoda od Buckinghama.

Gledatelji mogu očekivati ništa nalik onome što smo već vidjeli. Mačevi su brži, kostimi šareniji, akcija nalik znanstvenoj fantastici, lokacije zapanjujuće i priča – nezaboravna.

Film se u redovnoj distribuciji otvara u multipleksima CineStar i ostalim kinima od 20. listopada 2011.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!