Home » Vijesti » 3D » Samsung ruši cijene aktivnih 3D naočala – uz svaki televizor daje dva para

Samsung ruši cijene aktivnih 3D naočala – uz svaki televizor daje dva para

Samsung je ozbiljno shvatio borbu s ostalim proizvođačima 3D televizora, posebice onih s pasivnim rješenjima koji nižim cijenama i ozbiljnim prednostima ozbiljno žele prebaciti vodu na svoj mlin, te je najavio niz pogodnosti za ovogodišnje 3D proizvode. Za početak, uz svaki 3D televizor koji izađe ove godine (serija D), Samsung će priložiti dva para naočala i tako ove godine imati samo 3DTV modele (za razliku od 3D-Ready modela koji su zahtjevali zasebnu nabavku naočala).

Cijene odvojeno dobavljivih 3D naočala su također snižene više od 50%, od osnovnog modela SSG-3100GB pa do vizualno najatraktivnih SSG-3700CR s baterijala na krilcima, a koje su sada dostupne po cijeni od $149.99. Unatoč prednostima aktivnog 3D-a u vidu rezolucije i kuteva gledanja, Toshiba, LG, Vizio i Philips sa svojim pasivnih rješenjima u financijski nepovoljnom razdoblju koje vlada primamljiviji su izbor i bez obzira na argumente s jedne i druge strane, bitka za 3D s naočalama postaje sve oštrija.

Uz pad cijena aktivnih 3D naočala, planirate li kupnju 3D televizora?

Fons: EngadgetHD

 

[poll id=”25″]

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

8 komentara

  1. Valjda ovo dopire do usiju nekome u panasoniku.

  2. pa koliko vidim u najavama je da i panasonic nudi dva para naočala?

  3. Gura se svijet da kupuje 3d pa moraju nesto poduzeti, pljacka stoljeca.

  4. Vidim ti si i dalje uporan u kritici 3D-ea? Neodustaješ …

  5. Nani kakvi su ti vizio americki televizori. Vidim na internetu da su strasno jeftini a opet po nekim klipovima na youtube-u da slika koju pruzaju je sasvim zadovoljavajuca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*