Audio-video uređajiTutorijali/uputeVijesti

Upute: Kako pristupiti servisnom, Hotel, Demo i Eco modovima na Panasonic plazma i LCD televizorima?

Preliminarnom inspekcijom Panasonic TX-P42C3E Plazme, prvog modela u 2011-toj godini, zaključili smo da aktivacija Hotel, Demo te Servisnih modova je identična aktivaciji na modelima iz 2010-te godine. Pošto ćemo testirati dosta Panasonic modela u tekućoj godini, odlučili smo da napravimo zasebne teme aktivacije pomenutih modova, koje će lako biti dostupne i imati svoj zaseban link, nego da budu implementirane u samu recenziju. Spomenuti ćemo naravno u samoj recenziji ove modeove te staviti samo link na ovaj tekst. Također ćemo otvoriti sticky temu na forumu kod svakog branda, gdje ćemo staviti ovakav tip tema na sam vrh podkategorija televizora. U nastavku teksta će biti objašnjen postupak za ulazak u Hotel, Demo i Servisni mod svih Panasonic 2011 modela.

Za pristup servisnom izborniku potrebno je napraviti slijedeće radnje:
1. na televizoru pritisnuti tipku “F” i držati tipku “Vol -” (tipka za smanjivanje glasnoće)
2. dok držite “Vol -” tipku, pritisnite 3 puta nulu (0) na daljinskom upravljaču.

Nakon prebacivanja slike na ekranu pojaviti će se dva plava ili siva prozora u gornjem lijevom kutu – to je servisni izbornik.

Napomena: Ulazak u servisni izbornik prikazan je isključivo kako bi vidjeli broj radnih sati TV-a. Sve ostalo u servisnom izborniku ne smije se dirati! HD Televizija ne preporuča ulazak u servisni izbornik i ne snosi nikakvu odgovornost za navedene radnje.

Adsense

Povezani tekstovi

9 komentara

  1. Je li istina da se gubi garancija ako se udje u servisni izbornik? Zar se zapise broj ulazaka u servisni izbornik u neko polje u servisnom izborniku? Ne vjerujem, ali rekoh da provjerim. Tv ce se kupiti u Hrvatskoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!