Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Upute: Kako pristupiti servisnom, Hotel, Demo i Eco modovima na Panasonic plazma i LCD televizorima?

Upute: Kako pristupiti servisnom, Hotel, Demo i Eco modovima na Panasonic plazma i LCD televizorima?

Preliminarnom inspekcijom Panasonic TX-P42C3E Plazme, prvog modela u 2011-toj godini, zaključili smo da aktivacija Hotel, Demo te Servisnih modova je identična aktivaciji na modelima iz 2010-te godine. Pošto ćemo testirati dosta Panasonic modela u tekućoj godini, odlučili smo da napravimo zasebne teme aktivacije pomenutih modova, koje će lako biti dostupne i imati svoj zaseban link, nego da budu implementirane u samu recenziju. Spomenuti ćemo naravno u samoj recenziji ove modeove te staviti samo link na ovaj tekst. Također ćemo otvoriti sticky temu na forumu kod svakog branda, gdje ćemo staviti ovakav tip tema na sam vrh podkategorija televizora. U nastavku teksta će biti objašnjen postupak za ulazak u Hotel, Demo i Servisni mod svih Panasonic 2011 modela.

Za pristup servisnom izborniku potrebno je napraviti slijedeće radnje:
1. na televizoru pritisnuti tipku “F” i držati tipku “Vol -” (tipka za smanjivanje glasnoće)
2. dok držite “Vol -” tipku, pritisnite 3 puta nulu (0) na daljinskom upravljaču.

Nakon prebacivanja slike na ekranu pojaviti će se dva plava ili siva prozora u gornjem lijevom kutu – to je servisni izbornik.

Napomena: Ulazak u servisni izbornik prikazan je isključivo kako bi vidjeli broj radnih sati TV-a. Sve ostalo u servisnom izborniku ne smije se dirati! HD Televizija ne preporuča ulazak u servisni izbornik i ne snosi nikakvu odgovornost za navedene radnje.

About HD Televizija tim

9 komentara

  1. Je li istina da se gubi garancija ako se udje u servisni izbornik? Zar se zapise broj ulazaka u servisni izbornik u neko polje u servisnom izborniku? Ne vjerujem, ali rekoh da provjerim. Tv ce se kupiti u Hrvatskoj.

  2. Da zapise se a za garanciju nazovite predstavnistvo Panasonica i pitajte ih o njihovom stavu po tome.

  3. Stav je da se gubi garancija ako se ulazi u servisni meni.

  4. Ne vjeruejm da je to istina. Kako kada kupuju ljudi izložbeni TV iz duaana i žele vidjeti broj radnih sati…

  5. Ajde Risbo ne bubetaj ako ne znaš!

  6. možete li ponoviti članak jer dotični link ne radi Cijeli članak >> http://hdportal.hr/vijesti/?p=14774

  7. Sta je to “hotelski mod” kod tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*