Home » Vijesti » 3D » Bijes Titana 3D od danas u kinima

Bijes Titana 3D od danas u kinima

Bijes-Titana-3D

Bijes Titana 3D, film redatelja Jonathana Liebesmana donosi jednu od najžešćih borbi za opstanak na filmska platna. Iako film nije snimljen u 3D tehnologiji, već je u post-produkciji konvertiran, vjerujemo se da će vizualno ipak zadovoljiti sve koji ga pogledaju.

Sinopsis:

Desetljeće nakon što je poražen monstruozni Kraken, Perzej (Worthington) – polu-božanski sin Zeusa (Neeson) – pokušava živjeti mirnijim životom kao seoski ribar i samohrani otac desetogodišnjeg Heliusa. U međuvremenu bijesni borba za premoć između bogova i Titana. Opasno oslabljeni manjkom ljudske odanosti, bogovi gube kontrolu nad zatočenim Titanima i njihovim divljim vođom Kronosom. Hades (Fiennes) i Poseidon (Danny Houston) odavno su svrgnuli moćnog oca i ostavili ga da trune u ponoru Tartara, tamnice duboko u podzemlju. Kad Hades i Zeusov božanski sin Ares (Edgar Ramirez) sklope dogovor s Kronosom o zarobljavanju Zeusa, Perzej se ne može othrvati vlastitoj prirodi. Snaga Titana raste, a pakao se počinje širiti zemljom. Perseus traži pomoć kraljice Andromede (Rosamund Pike), Poseidonovog polu-božanskog sina Argenora (Toby Kebbell) i palog boga Hephaestusa (Bill Nighy) i hrabro se upušta u podzemlje ne bi li spasio Zeusa, svrgnuo Titane i spasio čovječanstvo.

[youtube id=”044BLsDCucc” w=”600″ h=”337″]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*