3D

Philips Cinema 21:9 platinum serije [PR]

Zagreb, 15. prosinca 2010. – Novi Philipsov Cinema 21:9 LED televizor 58PFL9955H platinum serije u potpunosti opravdava trud svakog glumca, redatelja, kamermana, majstora rasvjete, kaskadera te svaku uloženu investiciju u produkciju. Objedinjujući filmski format 21:9 i napredne tehnologije LCD televizora 9000 serije 46PFL9705, dobitnikom ovogodišnje prestižne nagrade EISA za najbolji europski LCD TV, ovaj napredni televizor omogućuje gledanje filmova iz redateljske perspektive pružajući pravi kinodoživljaj u udobnosti vlastitog doma.

Novi, 58-inčni Cinema 21:9 predstavlja novu generaciju televizora u kinoformatu 21:9, što ga čini idealnim uređajem za sve zaljubljenike istinskog iskustva kina. Naime, kod namještanja odgovarajućeg formata na televizorima standardnih dimenzija u nekim se slučajevima gubi i do 25% slike, dok su likovi na ekranu i 33% manji. Philipsov Cinema 21:9 platinum serije pruža potpuno drukčiji pogled i doživljaj svakog filma zahvaljujući novim proporcijama koje donose film bez crnih pruga i bez gubitka dijelova slike.

Za nenadmašan doživljaj filma, uz format 21:9, zaslužna je i vrhunska kvaliteta slike koja je postignuta upotrebom Philipsovih nagrađenih tehnologija Perfect Pixel HD Engine i LED Pro koji su u potpunosti usklađeni s filmskim formatom 21:9, a prožimajuće osvijetljenje Ambilight Spectra 3 i Full HD 3D postavke pružaju doživljaj potpune udubljenosti u film.
Uz vrijeme odaziva od 0,5 ms i tehnologiju 400Hz Clear LCD, Cinema 21:9 najbrži je LCD na tržištu koji osigurava izrazito jasnu sliku i prilikom brzih izmjena scena. Kvaliteta slike dodatno je poboljšana zahvaljujući i Bright Pro tehnologiji koja pruža slike realistične svjetline i sjajnog kontrasta omogučavajući korištenje do 50% manje energije, a tehnologija Perfect Natural Motion eliminira podrhtavanje slike i osigurava prirodne pokrete.

Cinema 21:9 opremljen je i NET TV-om koji omogućuje bogat izbor mrežnih usluga koje se mogu koristiti izravno na televizoru pomoću daljinskog upravljača, a za ljubitelje multimedijske zabave, ovaj LCD televizor pruža mnogobrojne mogućnosti povezivanja s DLNA i WiFi mrežom. Prisutne su i postavke za korisnike željne praćenja događaja prilikom gledanja televizije koji će u potpunosti zadovoljiti svoje potrebe uz multi-view prikaz koji pruža gledanje usluga na mreži kao što je Net TV u prozoru koji se prikazuje uz prozor s televizijskim sadržajem.

Zahvaljujući vrhunskim mrežnim trgovinama videosadržajima i televizijskim programima na zahtjev, stvaranje vlastitog rasporeda programa i neograničen izbor neprocjenjivih klasika i novih izdanja ostvarivo je uz samo jedan pritisak gumba iz udobnosti vlastitog naslonjača.

Novi model Philipsovog Cinema 21:9 LCD TV prijemnika može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirne cijena je sljedeća:
•   58PFL9955H – 29 999 kn

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!