Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Sedma sezona Dextera na Blu-rayu

Sedma sezona Dextera na Blu-rayu

Dexter

Produkcijska kuća Paramount Home Entertainment donosi seriju Dexter: Sedma sezona na Blu-rayu.

Najnovija sezona o popularnom, televizijskom serijskom ubojici, predvođena je glavnim glumcem Michaelom C. Hallom i ostalima kao što su Jennifer Carpenter, James Remar, David Zayas, Desmond Harrington, Yvonne Strahovski i Ray Stevenson, te izlazi 14. svibnja.

U sedmoj, pretposljednjoj sezoni Dexter Morgan se konačno suočava sa svojim najvećim strahom, kad njegova sestra Debra svjedoči njegovom ritualnom, nezasitnom ubijanju ubojice. Tako Debra saznaje tko je “Dark Passenger”, Dexterovu neporecivu žeđ za krvlju i kod koji je njihov otac Harry postepeno usadio u Dextera dok je bio dijete. Dok Debra pokušava prihvatiti neshvatljivu ideju da je njezin voljeni i dobroćudni brat najozloglašeniji serijski ubojica u Miamiju, Dexter se i dalje ne može oduprijeti svojim prirodnim instinktima za pronalaženjem onih koji su ”krivi” i izvršenjem svoje pravde.

Potpune tehničke specifikacije i posebni dodaci za Blu-ray inačicu Dexter: Sedma sezona, tek trebaju biti otkriveni. Premijera osme i prema najavama finalne sezone ove serije, zakazana je za 30. lipnja ove godine.

Izvor: Blu-ray.com

About Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*