Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental Film]

Continental-film

Za sredinu travnja, Continental Film nam donosi tri nova Blu-ray/DVD izdanja. O kojim naslovima se radi, pogledajte u nastavku..

[youtube id=”J_ajv_6pUnI” w=”600″ h=”337″]

Tajni život kućnih pomoćnica (Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelj: Tate Taylor
Glasovi: Viola Davis, Emma Stone, Olivia Spencer, Jessica Chastain

IMDb ocjena 8.0/10

Najprodavaniji bestseller prema New York Timesu autorice Kathryn Stockett oživio je na platnu kroz snažan nastup glumačkog ansambla pod vodstvom Emme Stone, za nagradu Oscar nominirane Viole Davis (najbolja sporedna glumica, Sumnja, 2008.), Octavije Spencer i Bryce Dallas Howard. Tajni život kućnih pomoćnica je inspirativna, hrabra i osnažujuća priča o vrlo različitim, nevjerojatnim ženama u 60-im godinama prošlog stoljeća na američkom jugu koje grade nevjerojatno prijateljstvo oko tajnog pisanja priče – one koja razbija društvena pravila i dovodi ih sve u opasnost. Ispunjen oštrinom, humorom i nadom – zajedno s primamljivim, nikad prije viđenim posebnim dodacima – Tajni život kućnih pomoćnica je bezvremenska, sveobuhvatna i pobjednička priča o sposobnosti stvaranja promjena.

[youtube id=”ilW32IKJoM0″ w=”600″ h=”337″]

Tramvaj zvan čežnja (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Elia Kazan
Uloge: Vivien Leigh, Marlon Brando, Karl Malden, Kim Hunter

IMDb ocjena 8.1/10

TRAMVAJ ZVAN ČEŽNJA: ORIGINALNA OBNOVLJENA VERZIJA je film koji je publika mogla vidjeti da Američki institut za cenzuru nije u posljednji čas intervenirao. Sada ju napokon možete pogledati u njezinom debiju na Blu-rayu, fantastično obnovljenoj i digitalno remasteriranoj verziji dovedenoj do briljantne 1080p čistoće slike. Elia Kazan vrhunski režira remek-djelo autora Tennessee Williamsa u kojem su glavne uloge ostvarili Vivien Leigh, Marlon Brando, Karl Malden i Kim Hunter. Nominiran u čak 12 kategorija za prestižnu filmsku nagradu Oscar, uključujući i onu za najbolji film te dobitnik četiri nagrade njegov doprinos sedmoj umjetnosti i dalje je izrazito značajan, a s pravom se nalazi i na listi 100 najboljih filmova svih vremena Američkog filmskog instituta.

Posebni dodaci:
Izbačene filmske i audio scene • Audicija Marlona Branda • Dugometražni prilog Elia Kazan: Putovanje redatelja • Pet opsežnih dokumentarnih filmova: Tramvaj na Broadwayju / Tramvaj u Hollywoodu / Cenzura i cežnja / Sjever i glazba s juga / Glumac zvan Brando • Audio komentar Karla Maldena i filmskih povjesničara Rudyja Behlmera i Jeffa Younga

Tom i Jerry: U ljubavnom vrtlogu (DVD izdanje)

Naštimajte violine! Imaju li Tom i Jerry sreće u ljubavi? Vaš omiljeni par mačke i miša istražit će patnje i strasti u ovih 9 animiranih kratkih filmova. Uz Toodlesicu, slatku macu koja krade Tomovo srce; uz željnog orla koji se upušta u zbunjujuću ljubavnu vezu; mišića Jerryja koji krijumčari tajnu poruku za svoju novu ljubav i još mnogo toga! Ova obiteljska animirana kompilacija zagolicat će Vašu maštu i dodirnuti Vaše srce.

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!