Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Philips DesignLine PDL8908 – elegantan televizor sa staklenim stalkom

philips-pdl8908

Philips je predstavio najnoviji model iz serije DesignLine, orijentirane na jedinstvenost dizajna, profinjenost oblika, kvalitetne materijale i suvremene tehničke karakteristike. Za treću generaciju Philipsovi dizajneri su odlučili konvencionalni princip televizora na stalku zamijeniti sa staklenom površinom koja je produljena sve do poda i omogućuje da televizor bude oslonjen na nju.

Uzorak crne boje nalazi se uokolo zaslona i kako se spušta produljenim dijelom prema podlozi, tako je uzorak sve rjeđi i rjeđi tako da prozirno staklo sve više dolazi do izražaja. Efekt je komplementaran s opadajućim intenzitetom Ambilight osvjetljenja, a koje je također implementirano na ovaj model.

Philips je na sličan, no ipak manje izražen način implementirao produžetak staklenog dijela na prvoj generaciji DesignLine televizora 2011. godine, a koji je također bio dobro zapamćen po jedinstvenom obliku i povelikoj masi od čak 28 kg za 42″ veliku dijagonalu. Više detalja o 42PDL7906 modelu možete pronaći u recenziji.

S obzirom da je cijela prednja površina prekrivena staklom i da je televizor zalijepljen snažnim ljepilom, zvučnici su postavljeni s pogledom na zid na koji se televizor naslanja, tako da se zvuk reflektira i tako kreira stereo scenu.

Od tehničkih specifikacija ovo je još jedan više manje klasičan Full HD televizor s bočno postavljenim LED osvjetljenjem, Micro Dimming lokalnim zatamnjenjem i najnovijom verzijom Smart TV platforme. Televizor koristi aktivni 3D prikaz (3D Max).

DesignLine PDL8908 model će biti dostupan u dvije dijagonale, 47″ i 55″ po okvirnoj cijeni od oko 19.000, odnosno 26.000 kuna.

philips-pdl8908-front

Izvor: HD Fever / Philips

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!