3DAudio-video uređajiVijesti

Samsung: započela isporuka UE46ES8000 Smart TV-a

Samsung-UE46ES8000

Samsungov najnoviji Smart TV UE46ES8000 počeo se isporučivati klijentima u SAD-u i Europi dok se prvi modeli kod nas očekuju već idući mjesec.

Baziran na Edge LED-u, ES8000 dolazi s novim mikro sustavom zatamnjenja za reprodukciju bolje razine crne, jednim parom 3D naočala, ugrađenim Wi-Fi sustavom i vrlo tankim okvirom. Uz to, sadržavati će najnoviju Smart TV platformu i interaktivnost za kontrolu kroz glasovne komande, prepoznavanje lica i gestikulacije.

Maloprodajna cijena za UE46ES8000 iznositi će 16.339 kn.

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!