Home » Filmovi » Arnold Schwarzenegger se vratio filmu

Arnold Schwarzenegger se vratio filmu

Arnold Schwarzenegger je ovoga tjedna započeo snimanje svog novog filma The Last Stand pod redateljskom palicom Kim Jee-Woona, u produkciji kopmanije Lionsgate.

Snimanje se odvija na lokacijama Novog Meksika i Nevade. Riječ je o naravno o akcijskom trileru, a uz Arnolda glumački postavu čine Zach Gilford (Friday Night Lights), Forest Whitaker (The Last King Of Scotland), Luis Guzman (Carlito’s Way, Boogie Nights), Rodrigo Santoro (Che, I Love You Phillip Morris), Johnny Knoxville (The JACKASS), Jaimie Alexander (Thor), Eduardo Noriega (Open Your Eyes), Peter Stormare (Fargo, The Big Lebowski) i Harry Dean Stanton (Ailien, The Green Mile).

Schwarzenegger glumi šerifa Owensa, čovjeka koji je odustao od borbe nakon što je napustio policijske snage Los Angelesa i sad se zadovoljio ulogom čuvara pravde u uspavanom pograničnom gradiću Sommerton Junctionu.

Nakon spektakularnog bijega iz čuvanog FBI zatvoreničkog  konvoja, najtraženiji kralj narkotika juri prema granici 200 milja na sat u posebno opremljenom automobilu s taocima i zastrašujućom vojskom članova bande. Kreće se ravno prema Summerton Junctionu, gdje će američki provodioci zakona imati jedinu i posljednju priliku uhvatiti ga prije nego uspije prijeći granicu i pobjeći zauvijek.

Owens se isprva nevoljko uključuje, ali u konačnici preuzima odgovornost za jedan od najsmionijih direktnih sukoba u povijesti kinematografije.

Bez obzira na ulogu koju glumi, Arnold Schwarzenegger je oduvijek bio najpoznatiji po svojim megapopularnim frazama i nadamo se da će ih u ovom filmu otkriti još više.

Film u kino dvorane diljem svijeta pa tako i Hrvatske dolazi u siječnju 2013.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*