Audio-video uređajiVijesti

PS3 3.41 firmware stvara probleme s tvrdim diskovima

Nedavno predstavljenu softversku zakrpu za PlayStation 3 konzolu nismo posebno predstavljali je ne donosti ništa značajno novo i iskoristivo u ovoj regiji. Obnova je sadržavala dodatak sekcije “You May Like” u PlayStation Store online trgovinu, a koja bi korisnicima trebala olakšati pronalazak zanimljivog softvera na temelju preferenci korištenja. Ipak, ova naizgled sićušna izmjena izaziva mnogo problema onima koji žele ugraditi tvrdi disk u konzolu, od raznih “error” poruka pa do nemogućnosti normalnog podizanja konzole ili, u najgorem slučaju, korumpiranih podataka na netom ugrađenom disku. Na službenom PlayStation 3 forumu stranice i stranice poruka nezadovoljnih korisnika, a Sony se još uvijek nije izjasnio o tome što uzrokuje problem, odnosno što se još nalazi u novoj inačici softvera osim minorne promjene u PlayStation Store servisu. Video korisnika u kojem se vidi problem u nastavku.

[youtube id=”olSj_LHLvXc” w=”550″ h=”309″]

Fons: GGMania

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!