Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Philips širi ponudu multimedijalnih reproduktora s modelom HMP7000

Philips širi ponudu multimedijalnih reproduktora s modelom HMP7000

philips-hmp7000-life

Nije prošlo mnogo vremena kako smo testirali Philipsov kompaktni media centar povoljne cijene, model HMP3000, a koji nam se svidio svojom jednostavnošću i mogućnostima. Uz napredniji model HMP5000 koji uskoro očekujemo na testiranju, Philips je predstavio novi model oznake HMP7000 (HMP7001 na nekim tržištima), a kojim uz široku podršku za razne A/V formate donosi proizvođačevu vlastitu Smart TV platformu i DLNA povezivost.

HMP7000 posjeduje isti dizajn kao i ostali modeli u ponudi, no uz odabir srebrne boje koju Philips upotrebljava kod ostalih uređaja u ponudi – televizora, Blu-ray reproduktora, linija itd. U odnosu na prošlogodišnji HMP5000 model, malo je toga novoga – oba posjeduju ugrađeni Wi-Fi i mrežne mogućnosti, USB i SD priključke, te HDMI izlaz. Iako nije navedeno, vjerojatno su naveće novosti vezane uz Smart TV funkcionalnosti, a možemo se nadati i da je sučelje doživjelo osvježenje baš kao i pojedine pretvrde tipke na daljinskom upravljaču. Podrška za HD audio formate bi također učinila ovaj uređaj mnogo konkurentnijim.

HMP7000_05-RTP-global-iso

Uređaj je već dostupan u Europi po cijeni od 99 britanskih funti (Amazon.co.uk), što je nešto manje od 900 kuna, a u tom se segmentu nalaze vrlo konkurentni i funkcijama bogatiji uređaji poput Mede8era MED400X2 i Tvix HD N1 Cafe modela. Ukoliko Philips nije ispravio nedostatke ranijih modela i doista učinio svoju Smart TV platformnu poželjnom za korištenje, sumnjamo da će ovaj model postići uspjeh. Nadamo se prilici da ga iz prve ruke isprobamo i prezentiramo rezultate.

Link na službenu internet stranicu >>

Philips je također predstavio i model HMP2000, a koji kao ključnu značajku ima pristup internet servisima poput YouTubea i Netflixa. Cijena ovog modela je oko 60 britanskih funti, tj. oko 520 kn, a također je već dostupan na europskom tržištu. Na hrvatskom tržištu se očekuje uskoro.

HMP2000_05-official

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

5 godina jamstva na Philipsove televizore velikih dijagonala

Od 15. svibnja do 15. srpnja ove godine svaki kupac Philipsovih televizora dijagonale 140 cm ...

philips-65pus7601-front

Logitech K400 Plus tipkovnica uz svaki Philips Smart TV

Od danas pa do 18. lipnja u tijeku je promotivna akcija koja će vam omogućiti da ...