3DVijesti

Sky lansirao 3D testni sustav za optimizaciju slike

Britanska kompanija Sky lansirala je 3D testni sustav dizajniran da pomogne korisnicima dobiti najbolje iskustvo gledanja.

U današnje vrijeme, sve se više važnosti pridaje kvaliteti prikaza i preciznosti boja na ekranu, što je prepoznao i britanski Sky. Ovaj sustav nudi sve što je potrebno za dobivanje najbolje kvalitete slike, od postavljanja omjera širina/visina, boje i kontrasta, pa sve do poziciranja televizora, osvjetljenja i sustava zvučnika.

Za više informacija o ovom 3D testnom sustavu, posjetite Sky online na adresi: sky.com/3DTestCard.

Izvor: whathifi

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!