3DAudio-video uređajiCES - Las VegasSajmovi elektronikeVijesti

CES 2011: Samsung televizori tanjih okvira, većih zaslona

Kako izvještava Vincent Alzieu za DigitalVersus, čini se da Samsung za 2011. najavljuje više estetiskih promjena na svojim televizorima nego novih tehnologija, barem što se 3D prikaza tiče. Korejski proizvođač smatra da kupce suviše buni razbijanje ponude aktivne i pasivne 3D naočale jer ionako postoji mnogo dvojbi oko ulaganja u 3D, stoga će 2011. godina biti temeljena na sličnoj tehničkoj pozadini kao i 2010., no uz redizajnirane stalke, tanje okvire i veće zaslone kod istih dijagonala. Ova se promjena odnosi i na plazma i LCD modele, a ovom optimizacijom kupci bi mogli dobiti i do jedan inč veću vidljivu dijagonalu. Galerije slika i više informacija provjerite na Samsung CES 2011 stranici.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!