Home » Vijesti » 3D » CES 2011: Samsung televizori tanjih okvira, većih zaslona

CES 2011: Samsung televizori tanjih okvira, većih zaslona

Kako izvještava Vincent Alzieu za DigitalVersus, čini se da Samsung za 2011. najavljuje više estetiskih promjena na svojim televizorima nego novih tehnologija, barem što se 3D prikaza tiče. Korejski proizvođač smatra da kupce suviše buni razbijanje ponude aktivne i pasivne 3D naočale jer ionako postoji mnogo dvojbi oko ulaganja u 3D, stoga će 2011. godina biti temeljena na sličnoj tehničkoj pozadini kao i 2010., no uz redizajnirane stalke, tanje okvire i veće zaslone kod istih dijagonala. Ova se promjena odnosi i na plazma i LCD modele, a ovom optimizacijom kupci bi mogli dobiti i do jedan inč veću vidljivu dijagonalu. Galerije slika i više informacija provjerite na Samsung CES 2011 stranici.

About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Gdje je to bilo rečeno da ae i LCD-ovi narasti za 1”? Pratio sam Samsungovo predstavljanje i tamo je samo kod plazmi bilo riječ o +1”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-49-nu7172-header

Samsung 49NU7172 (NU7100) Ultra HD Tizen OS 4.0 TV – recenzija

Nakon LG-jevog C8 OLED TV-a, na test nam je stigao predstavnik Samsungove NU7100 serije – model ...