Vijesti

Microsoft započeo isporuku specijalnog izdanja Xbox 360 konzole u bijeloj boji

Microsoftov-bijeli-Xbox-360

Američka multinacionalna kompanija za računalni softver Microsoft započela je isporuku Xbox 360 4GB Kinect konzole u bijelom izdanju.

Paket uključuje bijeli Kinect i bijelo obojane kontrolere koji se ne razlikuju u potpunosti od klasičnog Xbox 360 dizajna (stražnja strana je bijela umjesto siva). Osim toga, paket uključuje i kopije igara Kinect Adventures i Kinect Sports te tromjesečnu pretplatu na Xbox Live Gold. Cijena Paketa u Americi iznosi cca 1700 kn.

Možemo se samo nadati da zbog bijele boje Apple neće tužiti Microsoft.

[youtube id=”sg8vDLLOE3A” w=”600″ h=”337″]

Izvor: TechPowerUp

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. Cuj gluposti, tuziti radi bijele boje, e sada su svi koji voze bilele aute nadrljali ima da ih tuzi apple, koji idiotizam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!