Audio-video uređajiVijesti

Novi Pioneer Kuro – napokon prava crna boja!

Na EngadgetHD blogu je objavljena vrlo zanimljiva fotografija na kojoj se nalazi nekoliko plazma ekrana u potpunom mraku, s ciljem da se otkrije koji nudi pravu crnu boju – nakon prve generacije Kuro plazmi, druga donosi još crnju crnu boju i vrlo impresivno izgleda, u što se možete uvjeriti u nastavku članka…

Ovakvim usprednim testom uistinu se može vidjeti kako se koji ekran nosi s prikazom boja, posebice crnom koja nikako da bude ona prava kakvu viđamo na cijevnim ekranima. Novi Kuro je otišao korak dalje u odnosu na svojeg starijeg brata, premda se može očekivati i paprena cijena koja će pratiti nove Kuro zaslone. Možemo se samo pitati zašto spava konkurencija?

kuro-usporedba

Na Engadget-u također možete pogledati slike novog KURO projektora, također vrlo impresivnog po pitanju crne boje, no i drugih specifikacija, a tu su također i novi Blu-ray playeri.

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!