Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental Film]

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental Film]

Za posljednji tjedan veljače, Continental Film nam je pripredio dva Blu-ray i jedno DVD izdanje. Više detalja u nastavku..

[youtube id=”efNzhEKm3w4″ w=”600″ h=”337″]

Vrijeme je novac (Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelj: Andrew Niccol
Uloge: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Olivia Wilde

U svijetu u kojem je vrijeme zamijenilo novac kao jedinu valutu, sve što možeš je živjeti vjećno ili umrijeti pokušavajući. Justin Timberlake i Amanda Seyfried glume u ovoj akcijom natrpanoj utrci s vremenom u kojoj naš junak, krivo optužen za ubojstvo, mora vlastitim snagama srušiti korumpirani sistem, boreći se pritom za svoj život doslovno svake sekunde.

[youtube id=”4sYSyuuLk5g” w=”600″ h=”337″]

Zaraza (DVD izdanje)

Redatelj: Steven Soderbergh
Uloge: Kate Winslet, Laurence Fishburne, Jude Law, Matt Damon, Marion Cotillard

Nakon što se zrakom počne prenositi ubojiti virus koji ima moć istrebljenja kompletnog čovječanstva, svjetska medicinska zajednica naći će se u utrci s vremenom kako bi pronašla cjepivo i zaustavila paniku koja se širi. Ovaj napeti triler, u kojem su glavne uloge ostvarili dobitnici nagrade Oscar® Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Marion Cotillard i nominirani za nagradu Oscar® Jude Law i Laurence Fishburne, slijedi smrtonosni put virusa kojeg je nemoguće zaustaviti. Istraživači za kontrole bolesti, vojska, Svjetska zdravstvena organizacija i obični građani udružit će snage kako bi pronašli lijek i uzrok prije nego bude prekasno. Uz režiju Stevena Soderbergha, ovaj napeti film prikazuje hrabrost koja nas spaja… dok se cijelo društvo raspada.

[youtube id=”KrIiYSdEe4E” w=”600″ h=”337″]

Sucker Punch — Babydoll uzvraća udarac (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Zack Snyder
Uloge: Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens

U ovoj epskoj akcijskoj fantaziji, Babydoll se, zatvorena protiv svoje volje, mora udružiti s četiri zatvorenice i uz svoju imaginaciju i snove pobjeći vlastitoj mračnoj stvarnosti.

Posebni dodaci na Blu-rayu:

  • Maksimalni filmski doživljaj: Istraži svijet fantazije

Redatelj Zack Snyder voditelj je ove više od dva sata dugačke ekspedicije u stvarni svijet i svijet fantazije Suker Puncha koja uključuje i izjave redatelja, komentare slika u slici, nacrte priče, interaktivne galerije i još mnogo toga.

  • Plus originalni kratki filmovi Sucker Punch

Iskusite nevjerojatne priče čija se radnja odvija prije one u filmu uz ova četiri kratka filma: Feudal Warriors, The Trenches, Dragon i Distant Planet.

  • Sucker Punch: Prilog o glazbi iz filma

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

vivax_32le74sm_tv_header

Vivax Imago 32LE74SM Android LED LCD TV – recenzija

Na test smo dobili po prvi put Vivaxov televizor sastavljen u Republici Hrvatskoj, 82 cm ...

2016-predictions-hdtv

Televizori i A/V oprema u 2016-oj – što očekujemo?

Dragi naši čitatelji, želimo vam sretnu Novu godinu! Nadamo se da će biti bolja od ...