Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental Film]

Za posljednji tjedan veljače, Continental Film nam je pripredio dva Blu-ray i jedno DVD izdanje. Više detalja u nastavku..

[youtube id=”efNzhEKm3w4″ w=”600″ h=”337″]

Vrijeme je novac (Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelj: Andrew Niccol
Uloge: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Olivia Wilde

U svijetu u kojem je vrijeme zamijenilo novac kao jedinu valutu, sve što možeš je živjeti vjećno ili umrijeti pokušavajući. Justin Timberlake i Amanda Seyfried glume u ovoj akcijom natrpanoj utrci s vremenom u kojoj naš junak, krivo optužen za ubojstvo, mora vlastitim snagama srušiti korumpirani sistem, boreći se pritom za svoj život doslovno svake sekunde.

[youtube id=”4sYSyuuLk5g” w=”600″ h=”337″]

Zaraza (DVD izdanje)

Redatelj: Steven Soderbergh
Uloge: Kate Winslet, Laurence Fishburne, Jude Law, Matt Damon, Marion Cotillard

Nakon što se zrakom počne prenositi ubojiti virus koji ima moć istrebljenja kompletnog čovječanstva, svjetska medicinska zajednica naći će se u utrci s vremenom kako bi pronašla cjepivo i zaustavila paniku koja se širi. Ovaj napeti triler, u kojem su glavne uloge ostvarili dobitnici nagrade Oscar® Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Marion Cotillard i nominirani za nagradu Oscar® Jude Law i Laurence Fishburne, slijedi smrtonosni put virusa kojeg je nemoguće zaustaviti. Istraživači za kontrole bolesti, vojska, Svjetska zdravstvena organizacija i obični građani udružit će snage kako bi pronašli lijek i uzrok prije nego bude prekasno. Uz režiju Stevena Soderbergha, ovaj napeti film prikazuje hrabrost koja nas spaja… dok se cijelo društvo raspada.

[youtube id=”KrIiYSdEe4E” w=”600″ h=”337″]

Sucker Punch — Babydoll uzvraća udarac (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Zack Snyder
Uloge: Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens

U ovoj epskoj akcijskoj fantaziji, Babydoll se, zatvorena protiv svoje volje, mora udružiti s četiri zatvorenice i uz svoju imaginaciju i snove pobjeći vlastitoj mračnoj stvarnosti.

Posebni dodaci na Blu-rayu:

  • Maksimalni filmski doživljaj: Istraži svijet fantazije

Redatelj Zack Snyder voditelj je ove više od dva sata dugačke ekspedicije u stvarni svijet i svijet fantazije Suker Puncha koja uključuje i izjave redatelja, komentare slika u slici, nacrte priče, interaktivne galerije i još mnogo toga.

  • Plus originalni kratki filmovi Sucker Punch

Iskusite nevjerojatne priče čija se radnja odvija prije one u filmu uz ova četiri kratka filma: Feudal Warriors, The Trenches, Dragon i Distant Planet.

  • Sucker Punch: Prilog o glazbi iz filma

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!