Home » Vijesti » Audio-video uređaji » HDtelevizija video #13: Predstavljena prva hrvatska Smart TV aplikacija od Samsunga

HDtelevizija video #13: Predstavljena prva hrvatska Smart TV aplikacija od Samsunga

Samsung Electronics Co., Ltd, svjetski lider potrošačke elektronike predstavio je “Sunčicu” na jučerašnjem press eventu u Technomarketu – prvu hrvatsku Smart TV aplikaciju. Događaj je bio i više nego inspirativan da se kreira još jedan HDtelevizija video.

Pet aplikacija “Sunčica” koje je razvio tim 32 bita specijaliziran za razvoj igara i edukacijskih platformi od 1993. godine, ponudit će djeci u Hrvatskoj nov način učenja. Ova suradnja potvrdila je Samsungovu predanost hrvatskom tržištu te usmjerenost na proširenje ponude lokalnih sadržaja i usluga koje dodaju vrijednost Samsungovim vrhunskim uređajima.

Samsung je vodeći proizvođač pametnih televizora u svijetu s brojnim partnerstvima koja potrošačima donose bogatiji sadržaj i ekskluzivne tehničke karakteristike. „Partnerstvo s 32 bita proširuje našu ponudu za hrvatske potrošače i unaprjeđuje naš fokus na obrazovno iskustvo djece.“, izjavio je Dražen Čučković, Voditelj odjela smeđe tehnike za Samsung Electronics Adriatic.

Izvor: Grayling PR

 

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

2 komentara

  1. 32 bita – odmah se sjetim igre Sraz ;). BTW, dobar video Igor Hlušička!

  2. ***la vam sunčica mater. upropastili ste izbornik samsung tva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*