Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Blu-ray i DVD izdanje ovoga tjedna [Continental Film]

Journey-2-mysterious-island

Za prvi tjedan srpnja, Continental Film nam donosi novo Blu-ray/DVD izdanje…

Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok (Blu-ray i DVD izdanje)

IMDb ocjena: 5.7/10

Redatelj: Brad Peyton
Uloge: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Luis Guzman, Vanessa Hudgens

U ovom nastavku hita Putovanje u središte Zemlje, 17-godišnji Sean (Josh Hutcherson, reprizira svoju ulogu iz prvog filma) dobiva kodirani pozivni signal s tajanstvenog otoka – mjesta na kojem žive bizarna i opasna stvorenja, ubojiti vulkani i nevjerojatne tajne! Ne mogavši ga zaustaviti, Seanov očuh (Dwayne Johnson) pridružuje mu se u njegovoj potrazi. Zajedno uz pomoć pilota helikoptera (Luis Guzmàn) i njegove prekrasne, odlučne kćerke (Vanessa Hudgens) upuštaju se u avanturu pronalaženja otoka, spašavanja tamošnjeg jedinog ljudskog naseljenika i bijegu prije nego katastrofalni potresi progutaju otok i zauvijek zakopaju njegovo blago.

[youtube id=”EFW_UVu8sVQ” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!