Vijesti

VIDEO: Kako spaliti Plazma Televizor?

Stari LG Plazma televizor upoznao je kraj svog životnog vijeka nakon što je na samoj matrici propušten napon od preko 100V...

Ako ste se ikada pitali što napraviti sa starim TV uređajem kojeg više ne koristite, a ne možete dobiti niti petinu cijene, odgovor je jednostavan – zadržite ga ili poklonite nekome kome bi taj uređaj mogao nešto i značiti. No, ako vam je nadimak Aussie50 i sasvim slučajno imate YouTube account sa zabavnim videima, onda bi se moglo dogoditi da odlučite umiroviti vaš televizor koristeći napon od 100 volti izravno na sam panel.

A ako niti to nije dovoljno, onda dodatno transformator stavite u mikrovalnu pećnicu i slušajte kako cvrči. Ništa vam nije jasno? Pritisnite play…

[youtube id=”ZZTIY-YIBZA” w=”560″ h=”315″]

Adsense

Theo Valich

Započeo karijeru kao bug monkey u Microproseu te Electronic Artsu. Novinar s višegodišnjim iskustvom uređivanja vodećih online publikacija poput Bright Side of News*, The Inquirer, TG Daily i Tom's Hardware. Osnivač Bright Side Network Inc., progresivne media grupe. Ovisnik o trčanju i auto utrkama. ;)

Povezani tekstovi

6 komentara

  1. nadam se da neki klinci ne čitaju i gledaju ovo (da ne do?u u napast)ako starci ne žele ili ne mogu kupiti drugi TV koji je bolji za igrice.

    1. To znaci da bi trebali znati otvoriti televizor i premostiti klasicno napajanje plazma ekrana i izravno spojiti u nasem slucaju 220V na sam ekran… nisam siguran da bi to trajalo toliko dugo kao ovaj video… i da stvar ne bi napravila kabooom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!