Home » Vijesti » VIDEO: Kako spaliti Plazma Televizor?

VIDEO: Kako spaliti Plazma Televizor?

Stari LG Plazma televizor upoznao je kraj svog životnog vijeka nakon što je na samoj matrici propušten napon od preko 100V...

Ako ste se ikada pitali što napraviti sa starim TV uređajem kojeg više ne koristite, a ne možete dobiti niti petinu cijene, odgovor je jednostavan – zadržite ga ili poklonite nekome kome bi taj uređaj mogao nešto i značiti. No, ako vam je nadimak Aussie50 i sasvim slučajno imate YouTube account sa zabavnim videima, onda bi se moglo dogoditi da odlučite umiroviti vaš televizor koristeći napon od 100 volti izravno na sam panel.

A ako niti to nije dovoljno, onda dodatno transformator stavite u mikrovalnu pećnicu i slušajte kako cvrči. Ništa vam nije jasno? Pritisnite play…

[youtube id=”ZZTIY-YIBZA” w=”560″ h=”315″]

About Theo Valich

Započeo karijeru kao bug monkey u Microproseu te Electronic Artsu. Novinar s višegodišnjim iskustvom uređivanja vodećih online publikacija poput Bright Side of News*, The Inquirer, TG Daily i Tom's Hardware. Osnivač Bright Side Network Inc., progresivne media grupe. Ovisnik o trčanju i auto utrkama. ;)

6 komentara

  1. Lakse je uzeti pistolj, i sprasiti par metaka u njega.

  2. Hahaha, kak se frajer smije dok to radi ;P.

  3. Kakav šou hhhh :-))

  4. nadam se da neki klinci ne čitaju i gledaju ovo (da ne do?u u napast)ako starci ne žele ili ne mogu kupiti drugi TV koji je bolji za igrice.

    • To znaci da bi trebali znati otvoriti televizor i premostiti klasicno napajanje plazma ekrana i izravno spojiti u nasem slucaju 220V na sam ekran… nisam siguran da bi to trajalo toliko dugo kao ovaj video… i da stvar ne bi napravila kabooom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*