Audio-video uređajiISE - AmsterdamSajmovi elektronikeVijesti

ISE 2012: Dune HD media centri dobili Control4 certifikat

control4-vegas-hotel

Na Integrated System Europe sajmu u Amsterdamu, kompanija Dune HD GmbH je objavila kako je njena linija media centara sada certificirana od strane Control4 sustava za korištenje u automatiziranim kućnim i komercijalnim sustavima. Nadogradnja se odnosi na nedavno testirani Dune HD Max model, te na modele Duo i Smart serije, a na tržištu će biti dostupna u prvom kvartalu ove godine.

Control4 je vodeći inovator na području automatizacije kućnih i komercijalnih prostora, a čijim se sustavima može upravljati s cijelim nizom uređaja od A/V opreme, grijanja, osvjetljenja pa do sustava nadzora. Integracija s Dune HD media centrima će omogućiti kvalitetnije upravljanje i povezivanje s ostalim uređajima u dnevnom boravku – primjerice biti će moguće podesiti gašenje svjetala nakon startanja filma ili podešavanje temperature u prostoriji ovisno o odabranom scenariju korištenja. Kompletan A/V sustav će se moći ugasiti pritiskom na jednu tipku, a moći će se i upravljati s reprodukcijom bez obzira u kojoj se prostoriji nalazili. Više detalja o Control4 sustavima i mogućnostima što nude pronađite u službenoj brošuri.

control4-segments

Konstantin Dyshlevoy, osnivač i direktor kompanije je ovom prilikom izjavio kako je veoma sretan što njihovi proizvodi postaju dio Control4 ekosustava i pozivaju distributere da integriraju Dune HD modele za jednostavnost instalacije i integracije. Uz navedeni certifikat kompanija je ponosna i na nedavno dobivani još jedan – THX Media Director za automatsko podešavanje parametara slike i zvuka za optimalnu kvalitetu gledanja sadržaja, što su demonstrirali na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu. Najavljena je i skora podrška za VUDU streaming uslugu, kao i novi koncept modularnih media centara u vidu Dune HD Pro modela, a koji je ujedno i dobitnik nagrade CES Innovations Award.

dunehdpro-modular

dunehdpro-frontdunehdpro-rear

Izvor: Dune HD PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!