Audio-video uređajiISE - AmsterdamSajmovi elektronikeVijesti

ISE 2012: Dune HD media centri dobili Control4 certifikat

control4-vegas-hotel

Na Integrated System Europe sajmu u Amsterdamu, kompanija Dune HD GmbH je objavila kako je njena linija media centara sada certificirana od strane Control4 sustava za korištenje u automatiziranim kućnim i komercijalnim sustavima. Nadogradnja se odnosi na nedavno testirani Dune HD Max model, te na modele Duo i Smart serije, a na tržištu će biti dostupna u prvom kvartalu ove godine.

Control4 je vodeći inovator na području automatizacije kućnih i komercijalnih prostora, a čijim se sustavima može upravljati s cijelim nizom uređaja od A/V opreme, grijanja, osvjetljenja pa do sustava nadzora. Integracija s Dune HD media centrima će omogućiti kvalitetnije upravljanje i povezivanje s ostalim uređajima u dnevnom boravku – primjerice biti će moguće podesiti gašenje svjetala nakon startanja filma ili podešavanje temperature u prostoriji ovisno o odabranom scenariju korištenja. Kompletan A/V sustav će se moći ugasiti pritiskom na jednu tipku, a moći će se i upravljati s reprodukcijom bez obzira u kojoj se prostoriji nalazili. Više detalja o Control4 sustavima i mogućnostima što nude pronađite u službenoj brošuri.

control4-segments

Konstantin Dyshlevoy, osnivač i direktor kompanije je ovom prilikom izjavio kako je veoma sretan što njihovi proizvodi postaju dio Control4 ekosustava i pozivaju distributere da integriraju Dune HD modele za jednostavnost instalacije i integracije. Uz navedeni certifikat kompanija je ponosna i na nedavno dobivani još jedan – THX Media Director za automatsko podešavanje parametara slike i zvuka za optimalnu kvalitetu gledanja sadržaja, što su demonstrirali na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu. Najavljena je i skora podrška za VUDU streaming uslugu, kao i novi koncept modularnih media centara u vidu Dune HD Pro modela, a koji je ujedno i dobitnik nagrade CES Innovations Award.

dunehdpro-modular

dunehdpro-frontdunehdpro-rear

Izvor: Dune HD PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!