ProgramiProgrami i igreVijesti

PowerDVD u novoj verziji nudi DTS-HD MA podršku

dts-hd-ma

Konkurencija je gadna stvar, no redovito tjera konkurente da budu još bolji i ponude ako ne više, onda barem jednako kao i ostali takmaci. Tako je Cyberlink, svega nekoliko tjedana nakon što je Corel-ov WinDVD 8 dobio podršku za DTS-HD Master Audio, ponudio istu podršku u najnovijoj verziji svojeg vrlo popularnog multimedijskog playera – PowerDVD-a.

Audiofili i ljubitelji Cyberlink-ovog ljepotana sada mogu uživati u vrhunskom zvuku koji se može naći na rijetkim, ali itekako vrijednim Blu-ray filmskim izdanjima. Podsjetimo, DTS-HD MA je codec bez gubitaka proizveden od strane Digital Theater Systemsa. Nudi varijabilni bit rate sve do 24.5 Mbita/s na Blu-ray-u, te do 18.0 na HD DVD-ima. Format podržava maksimalni sampling od 192 kHz i 24-bitnu dubinu u stereu, te 24bit/96KHz rezoluciju u višekanalnom zvuku do 8 kanala.

Cyberlink službena stranica >

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!