Audio Video Show - ZagrebSajmovi elektronikeVijesti

Najavljen Zagreb AV Show 2014.

zagreb-av-show-2014

Jubilarno izdanje Zagreb AV Show sajma održati će se u Sheraton Zagreb Hotelu, u periodu od 24.10. – 26.10. 2014. godine. Kao i prethodnih godina, izlagački prostor održavanja sajma namijenjen je za predstavljanje vodećih tvrtki iz područja potrošačke elektronike.

Očekuje se vrhunska demonstracija stereo i high-end audio proizvoda u dvoranama i sobama hotela, predstavljanje najnovijih modela Full HD i 4K Ultra HD televizora, sustava kućnog kina, multimedije, mobilnih telefona, tableta i novih tehnologija. Prvog dana sajma (petak, 24.10.2014.) otvorene su sobe samo za izlagače stereo i high-end proizvoda, a druga dva dana (subota i nedjelja, 24-26.10.2014.) sajmu se pridružuju vodeći proizvođači potrošačke elektronike u velikoj dvorani (620m2) u prizemlju hotela.

zagreb-avshow11-header

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna i vrijedi za sva tri dana održavanja sajma.

Glavni pokrovitelj i suorganizator ove manifestacije je magazin hifimedia.

Sve informacije vezane za sajam biti će publicirane na službenoj web stranici sajma www.zgavshow.com, na stranici magazina www.hifimedia.hr, Facebook (www.facebook.com/hifimedia) i Twitter (www.twitter.com/hifimedia1) računu.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Postovanje! Da li imate u planu testirati Philips 47PFS7509 ili sto da kupim 4K ili ovaj tv od serije 7? Izludila sam prodavace i moram priznati da ima jako dobru sliku. Jedino gdje mi nije dobar , a to je kada se slika mora restegnuti, npr. HRT3, vjerojatno je emisija u 4:3, pa ga lose rastegne, pa nekada se nevide titlovi, pa vide. Hvala Darko.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!