Home » Vijesti » Audio-video uređaji » CES 2012: Video obilazak Samsungovog štanda uz Carlu

CES 2012: Video obilazak Samsungovog štanda uz Carlu

Za sve ljubitelje tehnike koji nisu u mogućnosti posjetiti Consumer Electronics Show u Las Vegasu ove godine, mogu barem donekle doživjeti dio atmosfere uz zamamnu Samsung Carlu.

Za one koji ne znaju, Carla je strateg za socijalne medije mobilne podrške Samsunga, čiji obilazak Samsungovog štanda na CES-u 2012 može zadovoljiti svačije potrebe kad je riječ o novim tehnologijama.

Kombinacija ljepote i tehnologije, što još čekamo? Pogledajmo video:

[youtube id=”yLmcK91z3aw” w=”600″ h=”337″]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

7 komentara

  1. pocjepo bi je ko poziv za sud :)

  2. Sve je to lepo ali samsung me je totalno razocarao ne objavljivsi nikakvu specifikaciju novih plazma modela.

  3. ništa još od serije 4 i 5?

  4. E kada sam ja kupio 1. TV 1980.g. bio je to Samsung. Svi su se čudili zašto eksperimentiram i ne kupim nešto pouzdano kao RIZ, EI Niš, Iskru (ili Gorenje) pa čak Grunding ili Telefunken. Jesam li nekog zaboravio ? Zar nije bio i neki Aajevac ? Mislim da su Obodin bili frižideri a ne TV.

  5. Commenting through Facebook! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*