Audio-video uređajiVijesti

Logitech predstavlja Full HD web kameru C920

Za sve koji preferiraju video pozivanje na daljinu u cilju održavanja obiteljskih i prijateljskih odnosa, Logitech je predstavio Full HD web kameru C920 koja pruža brže i jednostavnije 1080p video pozivanje na svim računalima.

“Bez obzira komucirate li s prijateljima, članovima obitelji ili radnim kolegama bitno je da slika za vrijeme razgovara bude kristalno jasna i visoke kvalitete. Logitech HD Pro web kamera C920 je prva web kamera koja pruža 1080p video pozivanje zahvaljujući našoj suradnji s Skypeom”, izjavio je Todd Walker, brand manager iz Logitecha.

Za sve koji koriste Windows Live Messenger za video pozivanje na daljinu, ova kamera će im pružiti HD (720p) kvalitetu slike, dok će preko Skypea kvaliteta slike biti u Full HD-u (1080p). Kako bi korisnici mogli uživali u 1080p HD video pozivanju, potrebno je preuzeti posljednju Skype verziju – Skype 5.7 Beta for Windows.

Cijena i dostupnost:

Lopitech HD Pro web kamera C920 se očekuje u Europi u siječnju 2012. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 759,00 kuna. Za više informacija molim posjetite www.logitech.com.

Izvor: Nulaosam PR

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!