Audio-video uređajiNajave testova

Prvi Samsung TV iz 2020. na testu – 50TU7002

Svake godine sve nam je teže doći do novih televizora, pa smo stoga po uzoru na Rtings kupili Samsungov ulazni Ultra HD TV iz ponude za 2020. – 127 cm veliki 50TU7002 (TU7000 serija). Ova serija je dostupna u rasponu dijagonala od 43″ pa do 75″.

Iako je opremljen sa samo dva HDMI 2.0b i jednim USB 2.0 priključkom, ovogodišnja TU7000 serija zapravo nudi mnogo – od najnovije verzije Tizen OS-a s podrškom za sve popularne streaming aplikacije i jednostavno upravljanje preko jednog daljinskog upravljača, podršku za Apple AirPlay 2, pa sve do kvalitetnog procesora slike i vrlo uravnotežene slike u tvorničkom Movie modu. Tu je i podrška za eARC, HDR10/HDR10+ i Dolby Atmos formate, kao i DVB-T2 HEVC dekoder.

Osim raspakiravanja, televizor smo već kalibirali s Portrait Displays CalMAN 2020 softverom, a o čemu više možete doznati u našem videu.

Recenzija stiže uskoro.

Televizor je za potrebe testiranja kupljen u Ronisu, a za aktualne cijene posjetite nabava.net stranicu.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!