FilmoviVijesti

Schwarzenegger najavio povratak u filmove

Arnold Schwarzenegger, bivši svjetski šampion u body buildingu/slavna akcijska Hollywoodska zvijezda/guverner Kalifornije ponovno oduševljava svijet sa svojom odlukom da se vrati u filmsku industriju.

Objavio je na svojoj twitter stranici:

“Exciting news. My friends at CAA have been asking me for 7 years when they can take offers seriously. Gave them the green light today.”

Od slavnih spektakla poput Terminatora i Predatora do šašavih filmova kao što su Posljednji akcijski junak i Junior, ‘Arnie’ je uistinu imao jednu od najzanimljivijih filmskih karijera u Hollywoodu.

Njegov povratak na velika platna trebao bi biti označen filmom baziranom na istinitoj priči pod nazivom Wings as Eagles.

Ukratko, radi se o SS oficiru koji riskira svoj život da bi spasio grupu djece čije je smaknuće sam naredio. Film se nastavlja njegovom misijom da odvede djecu na sigurno.. Zvuči dobro? Kad je Schwarzenegger u pitanju, o da!

Izvor: MoviesOnline

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!