Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Stereophile proglasio Classé CT-M600 i CA-M600 najboljim pojačalima ove godine

Stereophile proglasio Classé CT-M600 i CA-M600 najboljim pojačalima ove godine

Jedan od najcjenjenijih specijaliziranih audio časopisa Stereophile proglasio je Classé CT-M600 i CA-M600 najboljim pojačalima za 2011. godinu.

Radi se o monoblok pojačalima snage, od kojih je CT-M600 namijenjen sustavu kućnog kina, dok je CA-M600 predviđen za klasičnu implementaciju u hifi sustav.

„Classé CT-M600 ima sposobnost izvlačenja najboljeg iz velikog broja različitih zvučnika, pružajući enorman dinamički raspon, izuzetno tamnu pozadinu i intenzivno zasićene boje. Pa čak i kad su tjerali iznimno zahtjevene zvučnike, ostajali su hladni. To su najbolja pojačala koja sam slušao u svom sustavu.“, izjavio je priznati audio novinar John Atkinson koji je imao priliku testirati ova pojačala za Stereophile.

Izvor: Sonus Art

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

9 komentara

  1. Ali za koliko love, tri kredita, i kifle do groba.

  2. Lako je proglasiti nešto što košta 52kkn proizvodom godine. No treba znati naai neki jeftini(ji) proizvod, koji pruža puno u odnosu na svoju (cjenovnu) klasu (po mome npr. neki Oppo ili WD TV HD), pa ga istaknuti kao najboljeg. U višoj klasi praktički nema lošega.

    • Slazem se, trebalo bi to raditi, i za komponente za nas takozvane “normalne” kupce, mada nijeda audiofil nije normalan, ali nesto sto se koliko, toliko moze priustiti pa to testirati, i dati neke liste, smjernice za nabavku, ili sl.
      Tako je i kod automobila, kupi Ferrari, i neces fulati, ali dajte nekog renaulta, forda, ili sl.

  3. Zna li neko maloprodajnu cijenu zdravog bubrega……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*