3DIFA - BerlinVijesti

IFA 2011: YouTube 3D stiže na Samsung Smart TV platformu

Samsung Smart TV homepage

Ljubitelji 3D sadržaja koji su se odlučili za kupovinu Samsung televizora sa Smart TV platformom uskoro će moći uživati u daleko većoj količina 3D sadržaja dostupnih na najvećem video servisu današnjice – YouTubeu. Smart TV platforma već posjeduje specijalnu 3D aplikaciju s raznim video materijalima, no u odnosu na količinu 3D sadržaja koji se do danas postavio na YouTube od strane amatera i profesionalaca, novih materijala neće nedostajati. Podatak da se svake minute korisnici “donesu” 24 sata novih materijala uistinu je impresivna, zar ne?

Podsjetimo, Samsungovu Smart TV platformu smo imali prilike koristiti na D8000 LED LCD televizoru i u odnosu na konkurentna rješenja, smatramo kako je upravo na njoj najbolje rješena integracija web 2.0 servisa i aplikacija za razne ukuse. Naravno, mjesta za poboljšanje ima mnogo, a upravo kroz ovakve dodatke platforma može narasti u ozbiljan dodatak uobičajenim aktivnostima za koje koristimo televizore.

Fons: Samsung PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!