Home » Vijesti » 3D » IFA 2011: YouTube 3D stiže na Samsung Smart TV platformu

IFA 2011: YouTube 3D stiže na Samsung Smart TV platformu

Samsung Smart TV homepage

Ljubitelji 3D sadržaja koji su se odlučili za kupovinu Samsung televizora sa Smart TV platformom uskoro će moći uživati u daleko većoj količina 3D sadržaja dostupnih na najvećem video servisu današnjice – YouTubeu. Smart TV platforma već posjeduje specijalnu 3D aplikaciju s raznim video materijalima, no u odnosu na količinu 3D sadržaja koji se do danas postavio na YouTube od strane amatera i profesionalaca, novih materijala neće nedostajati. Podatak da se svake minute korisnici “donesu” 24 sata novih materijala uistinu je impresivna, zar ne?

Podsjetimo, Samsungovu Smart TV platformu smo imali prilike koristiti na D8000 LED LCD televizoru i u odnosu na konkurentna rješenja, smatramo kako je upravo na njoj najbolje rješena integracija web 2.0 servisa i aplikacija za razne ukuse. Naravno, mjesta za poboljšanje ima mnogo, a upravo kroz ovakve dodatke platforma može narasti u ozbiljan dodatak uobičajenim aktivnostima za koje koristimo televizore.

Fons: Samsung PR

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*