Audio-video uređaji

Philips predstavio novu generaciju Aurea LCD TV prijemnika

Philips je prošlog tjedna prestavio novu generaciju svojih Aurea LCD prijemnika, zaslona koji svojim ambijentalnim osvjetljenjem smještenim u okvir prividno daju dojam veće slike u odnosu na onu koja se postiže klasičnim zaslonima bez ove jedinstvene značajke. Uz unaprijeđene tehnologije i nešto drugačiji dizajn, nove Auree će ponovno plijeniti zainteresirane svojim jedinstvenim mogućnostima i odličnom slikom. Kompletno priopćenje za javnost u nastavku.

Zagreb – Philips je predstavio novu generaciju Aurea LCD TV prijamnika. Nova linija jednog od najboljih LCD TV-a na tržištu, uz vizualne i tehničke promjene i poboljšanja, pruža još bolje i intenzivnije audio-vizualno iskustvo. Za potpuno novu dimenziju gledanja zaslužne su nove i unaprijeđene Philipsove tehnologije ugrađene u oba modela Auree koji se razlikuju po veličini ekrana – 42 inča i 37 inča.
Novi modeli opremljeni su najnovijom verzijom Philipsove Active Frame tehnologije koja produljuje svjetlo i atmosferu slike izvan samog ekrana. Aktivni okvir savršeno reflektira boje prikazane na ekranu, a budući da je izrađen od visokokvalitetnog prozirnog stakla idealno se nadopunjuje s Ambilight tehnologijom stvarajući poseban svjetlosni efekt na okolnim zidovima. Time je ostvaren neodoljiv ugođaj gledanja uz osjećaj potpune udubljenosti u sliku i intenzivnije iskustvo.
Novi modeli Auree imaju i ostale unaprijeđene karakteristike:
– Najnovija verzija Philipsove Perfect Pixel HD Engine tehnologije u sekundi obrađuje čak pet milijuna piksela pružajući odličnu prirodnu sliku.
– Za oštrinu i jasnoću i prilikom brze izmjene slika, Aurea ima 100HzClear LCD s vremenom odaziva od 2 ms.
– Dinamički kontrast 30000:1 osigurava izvrstan prikaz crnih tonova, a slika je bogata i živa zahvaljujući 17-bitnoj rezoluciji koja proizvodi 2,250 trilijuna boja.
– Perfect Natural Motion tehnologija zamijenila je HD Natural motion za još prirodnije pokrete na ekranu bez podrhtavanja slike.
– Ambilight Spectra tehnologija dodatno je poboljšana za još ugodnije uvjete gledanja i svjetlosne efekte.
– Aurea ima integriran digitalni TV tuner, a bolje mogućnosti povezivanja osigurane su zahvaljujući 4 HDMI ulaza te DLNA mreži putem koje je moguće pretraživati sadržaj s osobnog računala.
– Potrošnja energije Auree u stand-by opciji snižena je na minimalnih 0,15 W.
Uz tehnološke inovacije, Philipsova Aurea odlikuje se i jedinstvenim elegantnim dizajnom s prozirnim okvirom koji je prilagođen suvremenom korisniku. Tako je moguće odabrati jačinu Ambilight osvjetljenja između nekoliko razina – od umirujuće do žive i dinamične – te je prilagoditi trenutačnoj atmosferi doma. Za izvrstan zvuk Aurea ima integriran sustav od šest zvučnika koji je u potpunosti nevidljiv i ne ometa savršen sklad linija.
Sve inovacije Philips je uveo u skladu sa željama svojih potrošača, a nova Aurea donosi novu razinu funkcionalnosti, dizajna i osobnog iskustva na tržištu TV prijamnika. Nova Philipsova Aurea veličine 42 inča može se kupiti po cijeni od 25.990 kn, a Aurea od 37 inča po cijeni od 21.990 kn.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!